Първоначално изпратено от maradona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Защото ще се намали фрий-флоута ли или? Най - големите и силни компании в света изкупуват обратно своите акции, не търсим някакви двуцифрени проценти, но е добра практика с редица предимства, в много аспекти превъзхожда дивидента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Какво по-хубаво от това да търгуваме една чиста акция?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Нормално. Много хора искат да се разделят с тези мажоритари и използват всяка покачване, за да минимизират поне малко и без това огромните си загуби.
Коментар
-
Нормално. Много хора искат да се разделят с тези мажоритари и използват всяка покачване, за да минимизират поне малко и без това огромните си загуби.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеСпоред мен при тези цени толкова дълго време, ако видим акцията да тръгва нагоре, повечето ще са продали до левче точно, защото не вярват, че ще скочи твърде много цената. И това също я натиска на ниски нива. Сега ако скочи с 5 стотинки в аска ще се появят 5-цифрени бройки.
Коментар
-
Според мен при тези цени толкова дълго време, ако видим акцията да тръгва нагоре, повечето ще са продали до левче точно, защото не вярват, че ще скочи твърде много цената. И това също я натиска на ниски нива. Сега ако скочи с 5 стотинки в аска ще се появят 5-цифрени бройки.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Не, не е свързано с фрий-флоута въобще. Няма мисъл, няма идеи, няма никакво желание да са публични. Дразнят се, че въобще ги питаш за дивидент. Дразнят се на предложение за обратно изкупуване. Ако им се предложи двойно листване... и на това ще се дразнят.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Защото ще се намали фрий-флоута ли или? Най - големите и силни компании в света изкупуват обратно своите акции, не търсим някакви двуцифрени проценти, но е добра практика с редица предимства, в много аспекти превъзхожда дивидента.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Тук са далече от "големи и силни" отдавна вече. Имаше планове за велики неща, но провалът е зловещ.... изглежда потенциалът им е толкоз....
Хората си работят и то добре, но че имат там едни акции, на някаква уж борса, не ги вълнува към момента. Може би ще настъпи промяна някой ден.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Керезов каза на ОС, че е против обратно изкупуване.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеОбединете темата с " Измамници и измамни схеми " и да се свършва....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеОбединете темата с " Измамници и измамни схеми " и да се свършва....
И не само тази тема,но и за ПИБ-а,и за на чичовия акциите
Общо взето цялата БФБ според мен си е за там
Контрол нулев,ликвидност нулева,логично %/населението инвестираш на нея,приближава също 0
Е,каква е ползата от нея тогава?
- 1 like
Коментар
Коментар