Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеНикой, освен малките акционери, няма интерес цената на хима да се вдига и да е висока. За тях е много по-добре да е ниска и да няма дивиденти, съответно и интерес. Никой европеец няма да се засили да купува хим акции, не се заблуждавайте. Навремето беше интересна позицията -- оборот, привилегировани, дивиденти, имаше добри обирания... ставаше играта, но за тимаджиите е по-добре хима да е пени сток с мижав интерес. Бизнеса си им върви и им е през к..ра за вас и за оценката на БФБ. И аз се бях надъхал навремето да трупам тука с мисълта, че е абсурдно ниска цената, но добре, че се отървах овреме, макар и със загуба. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никой, освен малките акционери, няма интерес цената на хима да се вдига и да е висока. За тях е много по-добре да е ниска и да няма дивиденти, съответно и интерес. Никой европеец няма да се засили да купува хим акции, не се заблуждавайте. Навремето беше интересна позицията -- оборот, привилегировани, дивиденти, имаше добри обирания... ставаше играта, но за тимаджиите е по-добре хима да е пени сток с мижав интерес. Бизнеса си им върви и им е през к..ра за вас и за оценката на БФБ. И аз се бях надъхал навремето да трупам тука с мисълта, че е абсурдно ниска цената, но добре, че се отървах овреме, макар и със загуба. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!
Last edited by lefti; 22.05.2025, 19:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнениеКато приемем еврото ще потегли, за европейците ще стане по-лесно да достъпват нашата борса, няма да се плашат от валутните рискове.. със сигурност ще търсят ликвидни позиции, тук няма много такива .. така че споко.. ще има ЪП, а може и нашите предварително да им го повдигнат)
Зрънчо още по-изгодно, 6 цента акцията..по-евтино от тоалетната хартия.
Хайде по-сериозно...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеНе е ли време тази дълбоководна подводница да се отлепи поне малко от дълбините на океана?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеНякой си купи 40т. за никви пари....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеЗаради напускащите кораба спадат акционерите-вложители 3921 -> 3524 -> 3007.
На малките крайни екзотични гари слизат доста от пътниците, а са се качили на големите гари.
Коментар
Коментар