Първоначално изпратено от Sharkys
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Чакай ме у Неохима, че за нова година 20 кинта.
А иначе тука нямам от няколко години.
Вервам ти.
Освен тук и в Неохим ли ще влизаш да пробиваш дъното.
Не се спря, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Ти където влезнеш и се пробиват дъната.
А иначе тука нямам от няколко години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМай пробихме абсолютното дъно от 0.64 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Не ме мисли мен...... всичко е 6.....Last edited by Спекулант79; 03.12.2023, 21:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеАбе какво става с марадоната? Нещо не го засичам напоследък
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение...аз не играя с марджин.А за петак ,гледай на теб дали ще остане нещо,че НВидиа поема в бездната и може и нямаш време даже да излезеш на нула.И накрая години стискане и паническо квичене по форумите за тоя където духа
На първия мечи пазар си фалирал и ще си с тежки психотравми за цял живот
2024 няма да е добра за теб,казвам ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger....ъркаляй заровете из криптото и гледай да остане поне петак в джоба..преди да те халоса маржин кола.
На първия мечи пазар си фалирал и ще си с тежки психотравми за цял живот
2024 няма да е добра за теб,казвам ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеПечели и само малко губи. Архитектът е по-добър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Май в доверие или неохима са беше набутал, та нищо чудно да е излязл от флагмана
За доверие да. И там му потъват гемиите.Last edited by Плажът; 22.11.2023, 15:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Сигурно пак печели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеАбе какво става с марадоната? Нещо не го засичам напоследък
Коментар
Коментар