Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
а, какво стана?!? не каза ли преди няколко дена, преди аукциона,че ще чакаш 3+ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Имам над 60т. ЦКБ и мисля че е супер подценена. Не продавам под 1.50 и 1 акция!!!
Дори при Пиб наляха държавни пари за да не ги наливат на пожар при една втора вълна от COVID-19
Не се знае дали БХ ще е тогава на власт за да може да помогне ...така си мисля аз
Коментар
-
Добри акции и аз ги имам доволно, но Трейса ми е фаворит. От ПИБ излязох днес с 15 т. Там не пипам повече....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Пиб би трябвало да под цената на Цкб мое мнение
Коментар
-
Добри акции и аз ги имам доволно, но Трейса ми е фаворит. От ПИБ излязох днес с 15 т. Там не пипам повече....
- 1 like
Коментар
-
На БФБ казал съм имам Хим и Дох .
Но да ти кажа не си заслужава скука си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Чак не е за вярване. А ако не отгатнеш ( пак ) и след понеделник си остане всичко така? Що не каза преди месец за "пакета" и за "търсенето".
Коментар
-
Да, повече от 1 мес около 150-160т си търсеха нов/и собственик/ци и накрая си ги намерихаМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Взех днес още 8т..... доволен съм. А ти какво търгуваш?
Но да ти кажа не си заслужава скука си е
Коментар
-
Да, повече от 1 мес около 150-160т си търсеха нов/и собственик/ци и накрая си ги намериха
Коментар
-
На мен друго ми е интересно, нищо не се чува за Хима, много тихо. Как се развиват, как ще се развиват. Банката добре, застрахователно и пенсионно. Друго? Как са там на редицата с матрьошките - виждаме има долювбвани и недолюбвани. Как ще са в Еврозоната? Въпроси много, отчет за първо тримесечие още май не сме видяли?
Коментар
-
Ти и при ДОХ чака да мине пакета на 3.50 и там ги прибра и сега кво стана на 3.20 друг мина
Коментар
-
Да, повече от 1 мес около 150-160т си търсеха нов/и собственик/ци и накрая си ги намериха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
чакали сте пакет?
Коментар
Коментар