Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ех Хари, явно мисленето на футболист не е достатъчно, още малко трябва. Най-важно е дали получавам пари. Да речем за 3 години макар и дружеството да е печелившо колко е спечелил един акционер купил преди 3 години и продал днес? Или кажи ти за какъв период
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Казваш глупост. Все едно казваш, искам да ми дадат пари, без да искам да знам как ги изкарат или дали въобще изкарват?
Това което виждам от Зрънчо примерно е, че не изкарват пари. Какво да дадат от Зрънчо примерно? Те нямат бизнес, продажбите постоянно падат.
Коментар
-
Акционерите доходността на компанията въобще не ги интересува, ако тя няма връзка с техния доход
Това което виждам от Зрънчо примерно е, че не изкарват пари. Какво да дадат от Зрънчо примерно? Те нямат бизнес, продажбите постоянно падат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПреди доходността на акционерите е доходността на компанията. Те за доходността на компанията нямат отговор, това е по-лошото, според мен.
Коментар
-
за пръв път ходя, до сега не съм имал възможност. Ами загуба на време, едно безмислено гласуване и НИЩО друго. Преди Керезов е присъствал, нещо да каже, ама сега всичко беше протоколно
- 2 Харесвания
Коментар
-
за пръв път ходя, до сега не съм имал възможност. Ами загуба на време, едно безмислено гласуване и НИЩО друго. Преди Керезов е присъствал, нещо да каже, ама сега всичко беше протоколно
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Вероятно ще е скоро,но на този етап смятам,че дървеняците са силно надценени
Изглежда всичко си кара по старому, никаква нова идея или визия не видях.
Поне при Зрънчо е ясно - като не извършваш почти никаква дейсност, дори и да затвори икономиката - теб не те касае, ти така или иначе нищо съществено не правиш като бизнес.
Работното време приключи, но не виждам 4те отчета за Хима? Поправете ме, ако ги има някъде.
Коментар
-
за пръв път ходя, до сега не съм имал възможност. Ами загуба на време, едно безмислено гласуване и НИЩО друго.
Коментар
Коментар