Първоначално изпратено от brokerandtrader111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеЩе има ли разпродажби при нашия "технологичен сектор"He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеЩе има ли разпродажби при нашия "технологичен сектор"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКогато някой модератор помоли да се придържаме към темата, обикновено това означава просто да не се държим като деца в детската градина, както става в момента с темата за оптимизма.
Както съм казвал и преди - форумът е много толерантен към потребителите, които пишат, но по мое лично мнение твърде голямата свобода на писане води до свободия, която тотално мачка замисъла на отворените теми. Затова нека се опитаме поне темите за конкретните АД-та да не ги изкривяваме твърде много!
Сакън да не напише човек една излишна дума, хеле пък за групата.....
Като не искате да се пишат глупости, ограничете броя на постовете до 10 на ден....
Да ама не....Как троловете ще печелят стотинки. ?
пп Аз вече направих 5 по темите...Ще си запазя другите "кръчмата"
Успешен ден
Коментар
-
ivandavidov
Когато някой модератор помоли да се придържаме към темата, обикновено това означава просто да не се държим като деца в детската градина, както става в момента с темата за оптимизма.
Както съм казвал и преди - форумът е много толерантен към потребителите, които пишат, но по мое лично мнение твърде голямата свобода на писане води до свободия, която тотално мачка замисъла на отворените теми. Затова нека се опитаме поне темите за конкретните АД-та да не ги изкривяваме твърде много!
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, да се придържате към темата.
На мене пък може да не ми се пишат глупости, въпреки, че съм инвестирал в групата пари, които модито няма да получи следващите 18 години.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля, да се придържате към темата.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТоя Флагман не иска нещо да потегля бре.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяколко са. Отваряш одитирания отчет на 41 стр. и четеш.
Засега са купили скромни пакетчета за техните възможности (по 300-500Т) Та мисля че това е само хапката която ще им отвори апетита по-натам
...а и ще привлече вниманието на други подобни
Коментар
Коментар