If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако пазара продължи да върви нагоре тук ще спечелиш може би най-много...но обърне ли посоката просто поеми дълбоко въздух(защото ще ти е нужен) и затвори широко очи
Здравейте, нов съм в тази сфера и честно казано сега се уча, чета наляво надясно. Имам малко спестени парички и се чудя къде да ги инвестирам. Като цяло гледам за химимпорт се пишат че е най-добрият вариант да се инвестира в акции. Какво бихте ме посъветвали?
След споразумението САЩ, Русия, Украйна и ЕС и плана за смъкване на напрежението: http://www.investor.bg/na-fokus/441/...enieto,170853/
Очакванията ми за идната седмица са за позитивизъм в най-вече чуждестранните инвеститори и по сериозен подем, ако тази тенденция се задържи и за напред де
Само така..... Успех на всички след празниците!!!!!!!
над 1,33 лв. не съм купил нито една акция на ЦКБ и до 2009 година не бях пипал ЦКБ ................ в онези години имаше други модерни акции, но ти тях не си ги чувал защото си пасял още говедата на село...
Смешко аз където се намирам говеда не пасат по поляните както у вас по пловдивските села .
Ти изпърдя ли загубите от ЦКБ от 2007 че се беше яко ушил там над 10 кинта.То не че беше купил кой знае колко бройки 3-4 хиляди да бяха ама голямо реване рева 6 г.
над 1,33 лв. не съм купил нито една акция на ЦКБ и до 2009 година не бях пипал ЦКБ ................ в онези години имаше други модерни акции, но ти тях не си ги чувал защото си пасял още говедата на село...
поздравления ................. добре си си го набил
Ти изпърдя ли загубите от ЦКБ от 2007 че се беше яко ушил там над 10 кинта.То не че беше купил кой знае колко бройки 3-4 хиляди да бяха ама голямо реване рева 6 г.
Коментар