Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи изпърдя ли загубите от ЦКБ от 2007 че се беше яко ушил там над 10 кинта.То не че беше купил кой знае колко бройки 3-4 хиляди да бяха ама голямо реване рева 6 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепоздравления ................. добре си си го набил
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепоздравления ................. добре си си го набил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗакачих се за Индустриален холдинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАми да речем ,че моето предчувствие е 2.05 -сложил съм там една малка добавка към осн. пакет
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
А кога ще е време - като стане 3 лв ли...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе знам защо си мисля ,че е рано още но дано не съм прав!!
А кога ще е време - като стане 3 лв ли...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗакачих се за Хима и Индустриален холдинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТи успя ли да заредиш или чакаш вторник експреса за Будапеща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа първо място ликвидните особено ако ще вкарваш повече пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТашунко, кои позиции са интересни, да се наблюдават на бфб, според теб ?
Коментар
-
След споразумението САЩ, Русия, Украйна и ЕС и плана за смъкване на напрежението:
http://www.investor.bg/na-fokus/441/...enieto,170853/
Очакванията ми за идната седмица са за позитивизъм в най-вече чуждестранните инвеститори и по сериозен подем, ако тази тенденция се задържи и за напред де
Коментар
-
Някой си прави гаргара с Хима,вероятно иска да си купи евтино.Натискът е най-много
тук,при другите сини чипове разпродажбите почти липсват,макар че някой от
може би по-вече се нуждаят от корекция.В момента Европейската централна
банка се кани да изсипи на пазарите в Европа до 1 трилион евро,което след
празниците ще докара до ерекция пазарите в Европа.
Коментар
Коментар