Първоначално изпратено от brokerandtrader111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеВземи хапни нещо, че ми се виждаш гладен. Ше вземе да ти стане нещо, че да те мислим след това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеПитах да не е RTH. Между другото мина още едно малко крутонче....Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеКой е новият?
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеМина едно крутонче, да не е новия човек от форума....
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеМина едно крутонче, да не е новия човек от форума....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе го плаши човека бре.
То да не са твойте други балоняци
И да обърне - тук и ще загуби най малко пък. Щото е най подценено и с най добро съотношение на печалбата спрямо риска от целия пазар.
Правилно си чул пич.
Давай смело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеако пазара продължи да върви нагоре тук ще спечелиш може би най-много...но обърне ли посоката просто поеми дълбоко въздух(защото ще ти е нужен) и затвори широко очи
То да не са твойте други балоняци
И да обърне - тук и ще загуби най малко пък. Щото е най подценено и с най добро съотношение на печалбата спрямо риска от целия пазар.
Правилно си чул пич.
Давай смело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеако пазара продължи да върви нагоре тук ще спечелиш може би най-много...но обърне ли посоката просто поеми дълбоко въздух(защото ще ти е нужен) и затвори широко очи
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеНещо започват да ми харесват и асковете и бидовете, както и затишието.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеСлед споразумението САЩ, Русия, Украйна и ЕС и плана за смъкване на напрежението:
http://www.investor.bg/na-fokus/441/...enieto,170853/
Очакванията ми за идната седмица са за позитивизъм в най-вече чуждестранните инвеститори и по сериозен подем, ако тази тенденция се задържи и за напред де
Коментар
Коментар