Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепоздравления ................. добре си си го набил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗакачих се за Индустриален холдинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАми да речем ,че моето предчувствие е 2.05 -сложил съм там една малка добавка към осн. пакет
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
А кога ще е време - като стане 3 лв ли...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе знам защо си мисля ,че е рано още но дано не съм прав!!
А кога ще е време - като стане 3 лв ли...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗакачих се за Хима и Индустриален холдинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТи успя ли да заредиш или чакаш вторник експреса за Будапеща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа първо място ликвидните особено ако ще вкарваш повече пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТашунко, кои позиции са интересни, да се наблюдават на бфб, според теб ?
Коментар
-
След споразумението САЩ, Русия, Украйна и ЕС и плана за смъкване на напрежението:
http://www.investor.bg/na-fokus/441/...enieto,170853/
Очакванията ми за идната седмица са за позитивизъм в най-вече чуждестранните инвеститори и по сериозен подем, ако тази тенденция се задържи и за напред де
Коментар
-
Някой си прави гаргара с Хима,вероятно иска да си купи евтино.Натискът е най-много
тук,при другите сини чипове разпродажбите почти липсват,макар че някой от
може би по-вече се нуждаят от корекция.В момента Европейската централна
банка се кани да изсипи на пазарите в Европа до 1 трилион евро,което след
празниците ще докара до ерекция пазарите в Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТака е.Съгласен съм с теб.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДокато не се кротнат нещата в Украйна, няма как да очакваме биковете да вилнеят.
Но потенциала си стои. Вижда се че дори в тази тегава ситуация няма напористи продавачи. Та като се обърне настроението ще видим бърз ръст и преместване на търговията на друго ниво.
Коментар
Коментар