Първоначално изпратено от brokerandtrader111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеКой е новият?
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеМина едно крутонче, да не е новия човек от форума....
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеМина едно крутонче, да не е новия човек от форума....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе го плаши човека бре.
То да не са твойте други балоняци
И да обърне - тук и ще загуби най малко пък. Щото е най подценено и с най добро съотношение на печалбата спрямо риска от целия пазар.
Правилно си чул пич.
Давай смело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеако пазара продължи да върви нагоре тук ще спечелиш може би най-много...но обърне ли посоката просто поеми дълбоко въздух(защото ще ти е нужен) и затвори широко очи
То да не са твойте други балоняци
И да обърне - тук и ще загуби най малко пък. Щото е най подценено и с най добро съотношение на печалбата спрямо риска от целия пазар.
Правилно си чул пич.
Давай смело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеако пазара продължи да върви нагоре тук ще спечелиш може би най-много...но обърне ли посоката просто поеми дълбоко въздух(защото ще ти е нужен) и затвори широко очи
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеНещо започват да ми харесват и асковете и бидовете, както и затишието.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеСлед споразумението САЩ, Русия, Украйна и ЕС и плана за смъкване на напрежението:
http://www.investor.bg/na-fokus/441/...enieto,170853/
Очакванията ми за идната седмица са за позитивизъм в най-вече чуждестранните инвеститори и по сериозен подем, ако тази тенденция се задържи и за напред де
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенад 1,33 лв. не съм купил нито една акция на ЦКБ и до 2009 година не бях пипал ЦКБ ................ в онези години имаше други модерни акции, но ти тях не си ги чувал защото си пасял още говедата на село...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи изпърдя ли загубите от ЦКБ от 2007 че се беше яко ушил там над 10 кинта.То не че беше купил кой знае колко бройки 3-4 хиляди да бяха ама голямо реване рева 6 г.
Коментар
Коментар