If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко по-сериозно по темата - в момента при обикновените акции има голям купувач. Същият този купувач не е агресивен. Същият този купувач знае как да натиска цената, така че да купи с някоя стотинка по-евтино. Всяка стотинка по-евтино е от значение при големи пакети за десетки хиляди акции и нагоре.
Въпросът сега е до кога купувачът ще стои пасивен или до кога продавачите ще стискат зъби покрай Украйна.
Ще стои пасивен докато не се появят още няколко купувача и не настане пак бутане и блъскане с лакти в ребрата, кой да купи първи малкото останали акции на тънкана
Малко по-сериозно по темата - в момента при обикновените акции има голям купувач. Същият този купувач не е агресивен. Същият този купувач знае как да натиска цената, така че да купи с някоя стотинка по-евтино. Всяка стотинка по-евтино е от значение при големи пакети за десетки хиляди акции и нагоре.
Въпросът сега е до кога купувачът ще стои пасивен или до кога продавачите ще стискат зъби покрай Украйна.
Аха разбрах . Нещо ,като теорията за чистата акция на Каро . Ще расте ...щото трябва .
Нали така казва ментора на "инвестиралите" в Хима /Батя /.
имам акции
Не знам сега това някакъв опит за заяждане ли е, но смятам че всеки си има глава на раменете. Според цифрите тук справедливата цена според някои е 3,50 4 че и 5 лева, други я искат и на 1.50 че да си пазарят но всеки си взема или под внимание кой какво е написал и си прави каквото си реши в крайна сметка. Оставал ми е черния Петър в ръцете не съм купувал по дъната и да продавамна върхове. Затова пък от началото на миналата година съм доволен от позицията.
По-скоро това че никой не се натиска да продава на всяка цена и да се отърве дори при тая разправия в Украйна, е добър сигнал. Една по обнадеждаваща новина за истинско прекратяване на огъня и оттегляне на войски + отлагане на референдума в Източна Украйна и по нататъчното му несъстояване изобщо би подкрепила цялата борса.
Аха разбрах . Нещо ,като теорията за чистата акция на Каро . Ще расте ...щото трябва .
Нали така казва ментора на "инвестиралите" в Хима /Батя /.
Що ? Да не са променили дивидентната си политика ?
По-скоро това че никой не се натиска да продава на всяка цена и да се отърве дори при тая разправия в Украйна, е добър сигнал. Една по обнадеждаваща новина за истинско прекратяване на огъня и оттегляне на войски + отлагане на референдума в Източна Украйна и по нататъчното му несъстояване изобщо би подкрепила цялата борса.
Нали ви е ясно от къде ще тръгне новия импулс нагоре на БФБ
Особено ако на тавариш Путин вярно му е дошъл акъла най-сетне и вчера не е дрънкал поредните си кьорфишеци
А тоя с асковете лесно ще му се реши проблема... само да не гледа после с влажен поглед как вървим смело към 3-ката
Що ? Да не са променили дивидентната си политика ?
Нали ви е ясно от къде ще тръгне новия импулс нагоре на БФБ
Особено ако на тавариш Путин вярно му е дошъл акъла най-сетне и вчера не е дрънкал поредните си кьорфишеци
А тоя с асковете лесно ще му се реши проблема... само да не гледа после с влажен поглед как вървим смело към 3-ката
Да са благодарни купилите тук , че се намира някой да хвърля пари да държи цената над два лева. Въпрос: Защо му е цена над два лева и до кога ще удържи ?
Коментар