Първоначално изпратено от brokerandtrader111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДоколкото разбрах, предстои пускане на завода в Провадия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеСъс 17 лв. оборот някой се оптива да смъква......
набият канчока.Егати лакомията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе го плаши човека бре.
То да не са твойте други балоняци
И да обърне - тук и ще загуби най малко пък. Щото е най подценено и с най добро съотношение на печалбата спрямо риска от целия пазар.
Правилно си чул пич.
Давай смело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЕй, този с тези 10000бр. на аска не можа да си намери мястоСлага се,маха се какъв му е проблема?
Може да е същият продавач, но вече да е намалил пакета и да търси да се отърве. Знае ли човек...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеНе бе човек, за храна ти говоря, не за акции.Last edited by brokerandtrader111; 23.04.2014, 15:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеАз съм се наял достатъчно последните са ми на 2,35 и 2,19 така че съм хапнал...., но средната ми в този пакет е 2.07 и ссъм спокен... В другия пакет пак съм отдолу.....Така, че чакамМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеВземи хапни нещо, че ми се виждаш гладен. Ше вземе да ти стане нещо, че да те мислим след това.
Коментар
Коментар