If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А през сесията целта е да се изгони продавача с дребни бройки от страх от много комисионни....
Където някъде са 2 лева до 500 лв сделки ....твърдо...
Имал съм склучай от едно каролче ми купи 5 пъти по 10 акции в ЗХБГ за да вдигна поръчката .... нагоре...
Ако аск-а е голям съм съгласен с теб, но ако е да речем 100 бр. Същото се отнася и за твърдението, че така се проверява продавача.
А през сесията целта е да се изгони продавача с дребни бройки от страх от много комисионни....
Имал съм склучай от едно каролче ми купи 5 пъти по 10 акции в ЗХБГ за да вдигна поръчката .... нагоре...
Еее, за тая сергия и нашите си балкански манталитети - кво да чакаш друго...
Мор за спекулантите на дребно
А ти за какво мислиш ,че го е правил..
тогава ЗХБГ беше по 40 ст. на акция:...D
Събирал е портфеил от 50 акции .... и на стойност 20 лв....
не съм се смял скоро така..
Ще трябва по по често да влизам в тази тема...
Много смешно...
Аз не искам да изброявам вероятните причини някой да го прави, доста са...
ТИ как разбра, че го е правил, точно за да "вдигнеш" поръчката си?
Защо точно тази конкретна причина визираш?
Ти как разбра, че го прави, за да вдигнеш поръчката?
Уникално за българските интернет-форуми е че всичко се обръща някак си, почти безпричинно в обиди и безсмислени спорове.
Според мен лично това упражнение се прави с цел, някой който не гледа много, много да се излъже и да купи повечко на малко по високото ниво.Така след него още някой да се излъже и така стъпка по стъпка лавинообразно да се вдигне цената.Исках да чуя и други мнения просто.
Това се прави с цел да се купи на на най високата цена в края на маркета и на другия ден да се хване някой балък ,като види ,чее паднала с 5% да купува на маркета с надеждата да се върне вчерашната цена и той да реализирана голяма печалба...а това ,че с два лева е направено качването е подробност...........
Уникално за българските интернет-форуми е че всичко се обръща някак си, почти безпричинно в обиди и безсмислени спорове.
Според мен лично това упражнение се прави с цел, някой който не гледа много, много да се излъже и да купи повечко на малко по високото ниво.Така след него още някой да се излъже и така стъпка по стъпка лавинообразно да се вдигне цената.Исках да чуя и други мнения просто.
Знам ,че такива като теб ,Оправдават такива идиотщини....
Само ,че форумеца пише за това действие извършено в последните минути на маркета , та както винаги не си разбрал...
Този път Ти не си разбрал! Прочети внимателно какво пита човека!
Само ,че форумеца пише за това действие извэршено в последните минути на маркета ,
та както винаги не си разбрал...
Не ми се спори с жена, НО КАКВО ОТ ТОВА , ЧЕ Е В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ???
Днес имаше такива сделки в ПЪРВИТЕ МИНУТИ, може нея да е имал предвид, това прави ли те по-тъп или вече си ударил дъното по тъпотия?
С по 10 или 20 бройки проверяват кой продава, не я побутват. Сложи им още поне три нули и тогава ще побутне нагоре...
Само ,че форумеца пише за това действие извършено в последните минути на маркета , та както винаги не си разбрал...
Не съм на ясно с дребнавите хитринки на БФБ, но ми прави впечатление, че точно тази акция от време на време с по 10, 20 бройки някой се опитва изкуствено да я побутне нагоре.Разбирам да беше само преди затваряне на борсата да може в края на деня някои ПФ да отчете по добър дневен резултат, или някой дребен спекулант се чувства преди утрешното отваряне с няколко % по-богат и спи по радостен, но явно и по време на сесията става.Така че някой може ли даде правдоподобно обяснение, защото по сериозните инвеститори следят тези неща, правят впечатление и е очевадно залъгване, което според мен руши доверието в позитивната насока на една акция.
С по 10 или 20 бройки проверяват кой продава, не я побутват. Сложи им още поне три нули и тогава ще побутне нагоре...
Не съм на ясно с дребнавите хитринки на БФБ, но ми прави впечатление, че точно тази акция от време на време с по 10, 20 бройки някой се опитва изкуствено да я побутне нагоре.Разбирам да беше само преди затваряне на борсата да може в края на деня някои ПФ да отчете по добър дневен резултат, или някой дребен спекулант се чувства преди утрешното отваряне с няколко % по-богат и спи по радостен, но явно и по време на сесията става.Така че някой може ли даде правдоподобно обяснение, защото по сериозните инвеститори следят тези неща, правят впечатление и е очевадно залъгване, което според мен руши доверието в позитивната насока на една акция.
Коментар