Колеги, я си кажете мнението дали сега е подходящо да се купува или да се продава! Питам, защото съм на кантар дали да изсипя всичко или да постискам още месец-два.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКолега, ти добре ли си? Нещо ми се струва че сам си говориш
ме хвана............., не си говоря сам, писах редакция на коментара си, а как излезе че сам си говоря, което сам го виждам и аз не разбрах........ Сори Наистина така изглежда..... Сори.... може да е от уискито.....Last edited by brokerandtrader111; 25.04.2014, 18:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение, което го забравихме през последните дни и не се търгува... Там дори техническия анализ сочи позитиви, не само инфото, което се върти от няколко месеца......
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеЗатова ще си купя ей сега от едно тяхно малко съучастие
Коментар
-
Да ви кажа какво ще последва до края на годината:
• Сега скоро няма да видим повишаване на оборотите заради празниците.
• След празниците няма да видим повишаване на оборотите, защото идва лято.
• След това няма да видим повишаване на оборотите, защото всички ще се ослушват и ще чакат да им падне гювеч на още по-ниско.
• Чак през декември ще идим още някой рязък скок, след като вече има публикувани консолидирани данни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеМного се наостриха продавачите
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеА също и част от дивидента на ЧЕЗ... Къде ли ще го използват набързо????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАбе така като гледам,май половината държава е на Химчо и ТИМЧО.
Коментар
Коментар