Първоначално изпратено от nedev75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Уникално за българските интернет-форуми е че всичко се обръща някак си, почти безпричинно в обиди и безсмислени спорове.
Според мен лично това упражнение се прави с цел, някой който не гледа много, много да се излъже и да купи повечко на малко по високото ниво.Така след него още някой да се излъже и така стъпка по стъпка лавинообразно да се вдигне цената.Исках да чуя и други мнения просто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Знам ,че такива като теб ,Оправдават такива идиотщини....
Само ,че форумеца пише за това действие извършено в последните минути на маркета , та както винаги не си разбрал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Само ,че форумеца пише за това действие извэршено в последните минути на маркета ,
та както винаги не си разбрал...
Днес имаше такива сделки в ПЪРВИТЕ МИНУТИ, може нея да е имал предвид, това прави ли те по-тъп или вече си ударил дъното по тъпотия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеС по 10 или 20 бройки проверяват кой продава, не я побутват. Сложи им още поне три нули и тогава ще побутне нагоре...
Само ,че форумеца пише за това действие извършено в последните минути на маркета , та както винаги не си разбрал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеНе съм на ясно с дребнавите хитринки на БФБ, но ми прави впечатление, че точно тази акция от време на време с по 10, 20 бройки някой се опитва изкуствено да я побутне нагоре.Разбирам да беше само преди затваряне на борсата да може в края на деня някои ПФ да отчете по добър дневен резултат, или някой дребен спекулант се чувства преди утрешното отваряне с няколко % по-богат и спи по радостен, но явно и по време на сесията става.Така че някой може ли даде правдоподобно обяснение, защото по сериозните инвеститори следят тези неща, правят впечатление и е очевадно залъгване, което според мен руши доверието в позитивната насока на една акция.
Коментар
-
Не съм на ясно с дребнавите хитринки на БФБ, но ми прави впечатление, че точно тази акция от време на време с по 10, 20 бройки някой се опитва изкуствено да я побутне нагоре.Разбирам да беше само преди затваряне на борсата да може в края на деня някои ПФ да отчете по добър дневен резултат, или някой дребен спекулант се чувства преди утрешното отваряне с няколко % по-богат и спи по радостен, но явно и по време на сесията става.Така че някой може ли даде правдоподобно обяснение, защото по сериозните инвеститори следят тези неща, правят впечатление и е очевадно залъгване, което според мен руши доверието в позитивната насока на една акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеКолеги, я си кажете мнението дали сега е подходящо да се купува или да се продава! Питам, защото съм на кантар дали да изсипя всичко или да постискам още месец-два.
В общи линии, ако виждаш от поста ми - наблягам на психиката. Щото тоя пазар не е за слабохарактерните, слабоумните и страхливите. Не казвам, че ти си един от тях, просто това е голия факт.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеКолеги, я си кажете мнението дали сега е подходящо да се купува или да се продава! Питам, защото съм на кантар дали да изсипя всичко или да постискам още месец-два.
тук няма да се получи.Може да има лек спад с 5,10ст.,но срив едва ли,пък и доста
прогнози срещам напоследък за скок на Софка до 900,1000,така че чакане му е
майката.
Коментар
-
Десетките ти акции ще намерят бързо нов приобретател
Коментар
Коментар