If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мачът между Кличко и Кобрата няма нищо да реши.Тук решава Путин.Петнадесет години той укрепваше Русия възтанови армията за да върне самочувствието на руснаците че са световна сила...... и го направи.Руснаците сега са много силни и затова и почнаха да действат със здрава ръка.Няма Америка няма Европа.Ще стане това което иска Русия.Ако трябва да се изразя малко по силно то в момента световната история зависи от това какъв ход ще направят руснаците.Между другото в момента провеждат учение симулиращи ответен ядрен удар. Така че що се отнася до борсата ще върви надолу.
щом борсата ще върви надолу ти защо купуваш акции?
Не ми се иска да вярвам че ще се затряскат и през това време едните ще продават газ пък Украйна ще плаща и помежду другото да се пуцат. Извратено е леко и да се надява някой на война, че да може да си купи евтини акции защото не се знае кога може да спре и дали след това ще има някой дето ще иска да купува и след колко време. Нямам предвид теб просто разсъждения
По-скоро това че никой не се натиска да продава на всяка цена и да се отърве дори при тая разправия в Украйна, е добър сигнал. Една по обнадеждаваща новина за истинско прекратяване на огъня и оттегляне на войски + отлагане на референдума в Източна Украйна и по нататъчното му несъстояване изобщо би подкрепила цялата борса.
Ами ако работата стане по сериозна и се запукат здравата тогава дали няма да се пързулнем да речем едни 30% надоле примерно па може и повече знам ли?
Малко по-сериозно по темата - в момента при обикновените акции има голям купувач. Същият този купувач не е агресивен. Същият този купувач знае как да натиска цената, така че да купи с някоя стотинка по-евтино. Всяка стотинка по-евтино е от значение при големи пакети за десетки хиляди акции и нагоре.
Въпросът сега е до кога купувачът ще стои пасивен или до кога продавачите ще стискат зъби покрай Украйна.
Ще стои пасивен докато не се появят още няколко купувача и не настане пак бутане и блъскане с лакти в ребрата, кой да купи първи малкото останали акции на тънкана
Малко по-сериозно по темата - в момента при обикновените акции има голям купувач. Същият този купувач не е агресивен. Същият този купувач знае как да натиска цената, така че да купи с някоя стотинка по-евтино. Всяка стотинка по-евтино е от значение при големи пакети за десетки хиляди акции и нагоре.
Въпросът сега е до кога купувачът ще стои пасивен или до кога продавачите ще стискат зъби покрай Украйна.
Аха разбрах . Нещо ,като теорията за чистата акция на Каро . Ще расте ...щото трябва .
Нали така казва ментора на "инвестиралите" в Хима /Батя /.
имам акции
Не знам сега това някакъв опит за заяждане ли е, но смятам че всеки си има глава на раменете. Според цифрите тук справедливата цена според някои е 3,50 4 че и 5 лева, други я искат и на 1.50 че да си пазарят но всеки си взема или под внимание кой какво е написал и си прави каквото си реши в крайна сметка. Оставал ми е черния Петър в ръцете не съм купувал по дъната и да продавамна върхове. Затова пък от началото на миналата година съм доволен от позицията.
По-скоро това че никой не се натиска да продава на всяка цена и да се отърве дори при тая разправия в Украйна, е добър сигнал. Една по обнадеждаваща новина за истинско прекратяване на огъня и оттегляне на войски + отлагане на референдума в Източна Украйна и по нататъчното му несъстояване изобщо би подкрепила цялата борса.
Аха разбрах . Нещо ,като теорията за чистата акция на Каро . Ще расте ...щото трябва .
Нали така казва ментора на "инвестиралите" в Хима /Батя /.
Коментар