Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеМда, тук е голяма скука вече. До сега са минали 1400 акции в 4 сделки. Даже в кварталната бакалия правят по-голям оборот.
...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
ivandavidov
Мда, тук е голяма скука вече. До сега са минали 1400 акции в 4 сделки. Даже в кварталната бакалия правят по-голям оборот.
Отчетът за първото тримесечие гледам все още не е излязъл. Аз лично съм оптимист и очаквам да видя подобрение спрямо предходния период, но не очаквам да е кой знае колко. А и покрай Украйна се видя, че общо взето каквото и да пишат компаниите в отчетите си, търговията е силно зависима най-вече от външните фактори.
Да пускам графика няма смисъл - мешана скара е. Може да се тълкува по много начини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА през сесията целта е да се изгони продавача с дребни бройки от страх от много комисионни....
Където някъде са 2 лева до 500 лв сделки ....твърдо...
Имал съм склучай от едно каролче ми купи 5 пъти по 10 акции в ЗХБГ за да вдигна поръчката .... нагоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА през сесията целта е да се изгони продавача с дребни бройки от страх от много комисионни....
Имал съм склучай от едно каролче ми купи 5 пъти по 10 акции в ЗХБГ за да вдигна поръчката .... нагоре...
Мор за спекулантите на дребно
Виж при Чеза няма такава опасност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти за какво мислиш ,че го е правил..
тогава ЗХБГ беше по 40 ст. на акция:...D
Събирал е портфеил от 50 акции .... и на стойност 20 лв....
не съм се смял скоро така..
Ще трябва по по често да влизам в тази тема...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти за какво мислиш ,че го е правил..
Аз не искам да изброявам вероятните причини някой да го прави, доста са...
ТИ как разбра, че го е правил, точно за да "вдигнеш" поръчката си?
Защо точно тази конкретна причина визираш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТи как разбра, че го прави, за да вдигнеш поръчката?
Коментар
-
Коментар
Коментар