If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато някой модератор помоли да се придържаме към темата, обикновено това означава просто да не се държим като деца в детската градина, както става в момента с темата за оптимизма.
Както съм казвал и преди - форумът е много толерантен към потребителите, които пишат, но по мое лично мнение твърде голямата свобода на писане води до свободия, която тотално мачка замисъла на отворените теми. Затова нека се опитаме поне темите за конкретните АД-та да не ги изкривяваме твърде много!
Без да се заяждам (въпреки, че днес нещо съм нервен..) , но залитате в "елитарност"...
Сакън да не напише човек една излишна дума, хеле пък за групата.....
Като не искате да се пишат глупости, ограничете броя на постовете до 10 на ден....
Да ама не....Как троловете ще печелят стотинки. ?
пп Аз вече направих 5 по темите...Ще си запазя другите "кръчмата"
Успешен ден
Ще има ли разпродажби при нашия "технологичен сектор"
Коментар
ivandavidov
Когато някой модератор помоли да се придържаме към темата, обикновено това означава просто да не се държим като деца в детската градина, както става в момента с темата за оптимизма.
Както съм казвал и преди - форумът е много толерантен към потребителите, които пишат, но по мое лично мнение твърде голямата свобода на писане води до свободия, която тотално мачка замисъла на отворените теми. Затова нека се опитаме поне темите за конкретните АД-та да не ги изкривяваме твърде много!
това е за флагмана! Чакаме го да тръгне а не ще! Нервим се така да тъпчем на място. Освен това флагмана е неодушевен, а ние имаме душа и пълна с емоции. Споделяме, за разтуха. Ако ни няма нас убитаците, няма и кой да пише за флагмана, въобще темата става безпредметна. Нали за това беше лафа "вижте човека" а вие темата та темата ...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар