Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗапочнаха с телефонната любов и прехвърча кюфте. Ще, ще .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяколко са. Отваряш одитирания отчет на 41 стр. и четеш.
Засега са купили скромни пакетчета за техните възможности (по 300-500Т) Та мисля че това е само хапката която ще им отвори апетита по-натам
...а и ще привлече вниманието на други подобни
Не бях отварял отчета да си призная! Има интересни нови играчи определено а за тях тези пари са за семки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеКой е новият инвеститор?
Засега са купили скромни пакетчета за техните възможности (по 300-500Т) Та мисля че това е само хапката която ще им отвори апетита по-натам
...а и ще привлече вниманието на други подобни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е щуротия винкел. Нали видя списъка с новите акционери в Хим!?
Но специално за това което съм написал че е щуротия си е щуротия .
Да кажем че знам че допускам с голяма степен на сигурност кой идиот пръсна кинтите оня ден
Между другото нали си спомняш януари когато споделих че има голям продавач ?!
Що ми се сърдихте не разбрах ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е щуротия винкел. Нали видя списъка с новите акционери в Хим!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеГолема щуротия са ви изръсили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре апокалиптосчетата ще бъдат брутално изнасилени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАмерикански хеджфонд,днес на семинара на Карол във Варна го коментираха!
Коментар
Коментар