If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма време, токущо пратих един колега да ми вземе една пица, защото след минути отивам при един голям държавник и при едни големи европейски банки и няма време бате... Колега с теб да не се познаваме, какъв е този ник EON колегите от тази бивша и настоящия компания ги познавам, да не се познаваме.......
Аз съм се наял достатъчно последните са ми на 2,35 и 2,19 така че съм хапнал...., но средната ми в този пакет е 2.07 и ссъм спокен... В другия пакет пак съм отдолу.....Така, че чакам
Не бе човек, за храна ти говоря, не за акции.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Вземи хапни нещо, че ми се виждаш гладен. Ше вземе да ти стане нещо, че да те мислим след това.
Аз съм се наял достатъчно последните са ми на 2,35 и 2,19 така че съм хапнал...., но средната ми в този пакет е 2.07 и ссъм спокен... В другия пакет пак съм отдолу.....Така, че чакам
Не го плаши човека бре.
То да не са твойте други балоняци И да обърне - тук и ще загуби най малко пък. Щото е най подценено и с най добро съотношение на печалбата спрямо риска от целия пазар.
Правилно си чул пич.
Давай смело.
ако пазара продължи да върви нагоре тук ще спечелиш може би най-много...но обърне ли посоката просто поеми дълбоко въздух(защото ще ти е нужен) и затвори широко очи
Не го плаши човека бре.
То да не са твойте други балоняци
И да обърне - тук и ще загуби най малко пък. Щото е най подценено и с най добро съотношение на печалбата спрямо риска от целия пазар.
Правилно си чул пич.
Давай смело.
ако пазара продължи да върви нагоре тук ще спечелиш може би най-много...но обърне ли посоката просто поеми дълбоко въздух(защото ще ти е нужен) и затвори широко очи
А от къде да се ориентирам за закупуването на тези акции най-лесно?
Здравейте, нов съм в тази сфера и честно казано сега се уча, чета наляво надясно. Имам малко спестени парички и се чудя къде да ги инвестирам. Като цяло гледам за химимпорт се пишат че е най-добрият вариант да се инвестира в акции. Какво бихте ме посъветвали?
Коментар