If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
брей голям интерес към тази акция явно ще лети в небесата.ордери купува бая натежаха.търсят се рибета да купуват на 2.15-2.20.хайде че промоцията днес приключва в 17.00.за утре не важи ......хахахаха
те америкаците знаят че тука блика газ и купуват здраво, докато някои си мислят че са в корекция
+1 Тук се джавкат за 5-10 стотинки разлика в цената - в статията за Газ хората дават хоризонт за разработване и старт на експлоатация 5-6 години, мисля и търговото там си има логичните причини - всеки си има хоризонт и глава на раменете
брей голям интерес към тази акция явно ще лети в небесата.ордери купува бая натежаха.търсят се рибета да купуват на 2.15-2.20.хайде че промоцията днес приключва в 17.00.за утре не важи ......хахахаха
:-)))) някой голям мина 3% и продължава да купува :-))
Пазара се движи от дребосъците, въпреки пакетното търсене от страна на големите играчи. Тук ще стане интересно когато дребните се усетят, че през месеците големите им взеха акциите !!
Успех на всички !!!
Малка поправка - мина 2%.Като се има в предвид това и гледайки акционерната структура на Хим към 31.12.2013 и знаейки че примерно фондовете на EATON VANCE нямат покупки поне през 1Q 2014 че и до 30.04.2014, както и това че поне аз не знам на кого продадоха гърците, излиза че най-вероятните купувачи са... около 4бр. - 3 от тях свързани с Мажоритаря. Разбира се не трябва да се забравя изключението за КИС и ПФ при смятането на FF. Успех с инвестирането/спекулирането.
как се позна..
А поста ми беше за борсата и простотията да се купува по 10 бройки а да се търсят десетки хиляди ......аз там не участвам ,така ,че не ме брой към простаците а ти сигурно ,щом така реагираш....
Цъ, тествах те Профил . . . тва, онова... Провокираш някой и го караш да си прави селФи .....
Последните години ми стана хоби
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
как се позна..
А поста ми беше за борсата и простотията да се купува по 10 бройки а да се търсят десетки хиляди ......аз там не участвам ,така ,че не ме брой към простаците а ти сигурно ,щом така реагираш....
:-)))) някой голям мина 3% и продължава да купува :-))
Пазара се движи от дребосъците, въпреки пакетното търсене от страна на големите играчи. Тук ще стане интересно когато дребните се усетят, че през месеците големите им взеха акциите !!
Успех на всички !!!
Тоя урок си го научих, когато бях на 10 - един батко ми наби шамарите и ми взе топчетата....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар