А като наближи 16;00 часа играчите стават много изнервени, особено тези дето им пари кеша и продадоха при паниката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеКакто се казваше, живеем в интерсни времена Батя.
" Но, тук трябва да осъзнаем, че психологията на спекуланта се бори силно срещу неговия успех. Понеже, чрез връзката за причини и следствие, той и най-оптимистично настроен, когато цените са възможно най-високи и съответно паднал духом когато са на дъното. Ето защо, в природата на нещата е само най-изключителните спекуланти да могат да покажат последователни успехи...."
SECURITY ANALYSIS - Benjamin Graham
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного добре се отръска крушата тук от гнили плодове
Не вярвах че два пъти ще се приложи един и същ номер, със смъкване на цената до под 1,70 и двата пъти ще има наивници да си подаряват акциите. Размерите на човешката паника и неефективно поведение обаче са безпределни. Има още мнооого да уча в тази насока.. може би един човешки живот не стига да се изучат странностите на човешката психика.. особено на човек играещ на финнасовите пазари“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного добре се отръска крушата тук от гнили плодове
Не вярвах че два пъти ще се приложи един и същ номер, със смъкване на цената до под 1,70 и двата пъти ще има наивници да си подаряват акциите. Размерите на човешката паника и неефективно поведение обаче са безпределни. Има още мнооого да уча в тази насока.. може би един човешки живот не стига да се изучат странностите на човешката психика.. особено на човек играещ на финнасовите пазари
Коментар
-
Много добре се отръска крушата тук от гнили плодове
Не вярвах че два пъти ще се приложи един и същ номер, със смъкване на цената до под 1,70 и двата пъти ще има наивници да си подаряват акциите. Размерите на човешката паника и неефективно поведение обаче са безпределни. Има още мнооого да уча в тази насока.. може би един човешки живот не стига да се изучат странностите на човешката психика.. особено на човек играещ на финнасовите пазари
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеТака може, успех в търговията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе гледай по кои часове пиша щото ако върнеш 300-400 поста назад там пък ми казваха че все по късните часове съм бил пишел.Сън не ма било хващало.Хахаха!Кво да ги прави човек като една часова разлика не могат да сметнат а с борса тръгнали да се занимават .Иначе за сега си прав не съм там а съм на почивка почти цялото лято.Търкалям се по плажовете,пийвам си и се забавлявам с борсата и форумчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеВожде, абе май не си отвъд голямата вода като гледам по кое време пишеш...
Коментар
Коментар