If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не му е лесно на кандидат купувача от последните сесии..
Няма кой да му се върже на финтовете. Продадоха си ги хората около 1,70
Точно така направиха и при гагарин и биовет
Но оттогава възстановиха с едни 40% нагоре, dokato това остана да стои на място, като "бито маче у дирек"
Май ще трябва да си преразгледаш теорията за "избушеняците"
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
ivandavidov
Хайде де, никой ли няма да изсипе едно хубаво количество до към 1.80, за да купя още малко?
Не е нужно да се регистрираш в ЦД. Всички такси ти се взимат от посредника, а след това той се оправя с БФБ и ЦД. Ти просто трябва да се увериш, че си закупил акциите и те са в платформата ти.
Лятото е така - скука. Както сам каза, без някакви сериозни новини просто гледаме мача
Той пък един мач 0:0...ще е сигурно така до септември...та дори и тогава не е ясно дали ще има раздвижване и в каква посока
благодаря за отговора.
Някакви идеи колко струва регистрацията в ЦД и колко време отнема?
P.S. последните дни е доста скучно.. без интересни новини- не е интересно
Не е нужно да се регистрираш в ЦД. Всички такси ти се взимат от посредника, а след това той се оправя с БФБ и ЦД. Ти просто трябва да се увериш, че си закупил акциите и те са в платформата ти.
Лятото е така - скука. Както сам каза, без някакви сериозни новини просто гледаме мача
Ако си купиш акции на Химимпорт привилегировани, с код 6С4Р сега или до 9 Юли, и ги задържиш до 14 Юли ще получиш дивидент след няколко месеца. Дори да продадеш тези акции на, или след 14 Юли ти отново ще го получиш, но имай предвид, че цената е пазарна и около тази дата може би ще падне горе-долу колкото е самия дивидент!
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции!
благодаря за отговора.
Някакви идеи колко струва регистрацията в ЦД и колко време отнема?
P.S. последните дни е доста скучно.. без интересни новини- не е интересно
Абе то и аз съм чувал, но не бих инвестирал там повече от 5% от портефйла си.
Абе ако трябва да бъдем честни то и тук не е много за инвестиране ама нали си е нашо по може да отидеш да го погледнеш че разтоянията малки а и на родния си език четем.Иначе една ликвидност мале мале!!
Ти пък !! Дай сега като щраусите да бъдем.Харесва ли ти да си скриваш главата в пясъка пък да ти се вижда задника.За Венецуела съм чувал много хубави работи между другото.
и аз съм чувал-бензин без пари ,друго няма даже и по магазините
Ти пък !! Дай сега като щраусите да бъдем.Харесва ли ти да си скриваш главата в пясъка пък да ти се вижда задника.За Венецуела съм чувал много хубави работи между другото.
Абе то и аз съм чувал, но не бих инвестирал там повече от 5% от портефйла си.
Коментар