Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХаха виж за отрицателната увереност не бях се сетил ама имаш право.Само като се замислиш какъв цирк е всичко и ме обзема един оптимизъм не е истина .
Аз във Венецуела и Северна Корея не инвестирам, не вярвам в институциите им.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеВ България и българските институции - вяра НУЛЕВА. Понякога и отрицателна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз пък в България в нищо не съм уверен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНай-съм уверен за инвестицията си в акция, която маса народ чака, малко да поспадне, че да си купи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСкоро пак ще иде там.Виж какъв цирк е в паркамента пак.Кой каквото може за последно урежда.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениега я даваха на 1.65 де спа
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеАз ще я чакам тогава на 1,80 Ако някой иска да дава 10000бр. на тая ценада ми пише на лични преди да е станало късно
Не е препоръка, за вземане на решение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениега я даваха на 1.65 де спа
Имаше времена когато и на 1,20-1,30 я продаваха тази книга.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеАз ще я чакам тогава на 1,80 Ако някой иска да дава 10000бр. на тая ценада ми пише на лични преди да е станало късно
Не е препоръка, за вземане на решениеМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТоест ако няма изсипване в понеделник, ще дигнеш акцията над 2 лева
месеца,като в края на годината пак ще доближи цена от 2,40,а след нова година
пълна газ до нови висоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеСлед като днес не се получи изсипване, очаквам в понеделник вече да стане. Иначе се очертава цени под два лева скоро да не видим.
Коментар
Коментар