IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    Вожде, звучиш като поредния хейтър понякога. След като не вярваш в България и инсттуциите й, какво търсиш в този форум? Нали сме в него за пари, а не само да плюем.
    Аз във Венецуела и Северна Корея не инвестирам, не вярвам в институциите им.
    Ти пък !! Дай сега като щраусите да бъдем.Харесва ли ти да си скриваш главата в пясъка пък да ти се вижда задника.За Венецуела съм чувал много хубави работи между другото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Хаха виж за отрицателната увереност не бях се сетил ама имаш право.Само като се замислиш какъв цирк е всичко и ме обзема един оптимизъм не е истина .
      Вожде, звучиш като поредния хейтър понякога. След като не вярваш в България и инсттуциите й, какво търсиш в този форум? Нали сме в него за пари, а не само да плюем.
      Аз във Венецуела и Северна Корея не инвестирам, не вярвам в институциите им.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
        В България и българските институции - вяра НУЛЕВА. Понякога и отрицателна
        Хаха виж за отрицателната увереност не бях се сетил ама имаш право.Само като се замислиш какъв цирк е всичко и ме обзема един оптимизъм не е истина .

Коментар

Аз пък в България в нищо не съм уверен.
          В България и българските институции - вяра НУЛЕВА. Понякога и отрицателна

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Най-съм уверен за инвестицията си в акция, която маса народ чака, малко да поспадне, че да си купи
            +1

Коментар

• Аз пък в България в нищо не съм уверен.

Коментар

• Най-съм уверен за инвестицията си в акция, която маса народ чака, малко да поспадне, че да си купи

Коментар

Скоро пак ще иде там.Виж какъв цирк е в паркамента пак.Кой каквото може за последно урежда.
                  Точно заради тея в парламента не искам да купувам сега, защото ако дойде ГЕРБ и не се знае какъв дефицит ще открият като миналия път като дойдоха на власт. Помня че тогава всеки чакаше да дойде ГЕРБ и като спечелиха вместо да се вдига борсата всичко падна надолу

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                    га я даваха на 1.65 де спа
                    Тогава и аз се бях уплашил да не падне борда

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                      Аз ще я чакам тогава на 1,80 Ако някой иска да дава 10000бр. на тая ценада ми пише на лични преди да е станало късно

Не е препоръка, за вземане на решение
                      Скоро пак ще иде там.Виж какъв цирк е в паркамента пак.Кой каквото може за последно урежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение

Имаше времена когато и на 1,20-1,30 я продаваха тази книга.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          Аз ще я чакам тогава на 1,80 Ако някой иска да дава 10000бр. на тая ценада ми пише на лични преди да е станало късно

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Аз ще я чакам тогава на 1,80 Ако някой иска да дава 10000бр. на тая ценада ми пише на лични преди да е станало късно

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Тоест ако няма изсипване в понеделник, ще дигнеш акцията над 2 лева
                              Нито ще сипва,нито ще качва,най-вероятно ще консолидира в следващите 3-4
                              месеца,като в края на годината пак ще доближи цена от 2,40,а след нова година
                              пълна газ до нови висоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                След като днес не се получи изсипване, очаквам в понеделник вече да стане. Иначе се очертава цени под два лева скоро да не видим.
                                Тоест ако няма изсипване в понеделник, ще дигнеш акцията над 2 лева

Коментар

Working...
                                X