Като гледам как върви, още утре може пак да видим цени около 1.80.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеПривилегированите до днес ли са с дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе му е лесно на кандидат купувача от последните сесии..
Няма кой да му се върже на финтовете. Продадоха си ги хората около 1,70
Но оттогава възстановиха с едни 40% нагоре, dokato това остана да стои на място, като "бито маче у дирек"
Май ще трябва да си преразгледаш теорията за "избушеняците"Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
ivandavidov
Хайде де, никой ли няма да изсипе едно хубаво количество до към 1.80, за да купя още малко?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе е нужно да се регистрираш в ЦД. Всички такси ти се взимат от посредника, а след това той се оправя с БФБ и ЦД. Ти просто трябва да се увериш, че си закупил акциите и те са в платформата ти.
Лятото е така - скука. Както сам каза, без някакви сериозни новини просто гледаме мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от athanatos Разгледай мнениеблагодаря за отговора.
Някакви идеи колко струва регистрацията в ЦД и колко време отнема?
P.S. последните дни е доста скучно.. без интересни новини- не е интересно
Лятото е така - скука. Както сам каза, без някакви сериозни новини просто гледаме мачаLast edited by 15%; 08.07.2014, 17:41.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко си купиш акции на Химимпорт привилегировани, с код 6С4Р сега или до 9 Юли, и ги задържиш до 14 Юли ще получиш дивидент след няколко месеца. Дори да продадеш тези акции на, или след 14 Юли ти отново ще го получиш, но имай предвид, че цената е пазарна и около тази дата може би ще падне горе-долу колкото е самия дивидент!
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции!
благодаря за отговора.
Някакви идеи колко струва регистрацията в ЦД и колко време отнема?
P.S. последните дни е доста скучно.. без интересни новини- не е интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАбе то и аз съм чувал, но не бих инвестирал там повече от 5% от портефйла си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи пък !! Дай сега като щраусите да бъдем.Харесва ли ти да си скриваш главата в пясъка пък да ти се вижда задника.За Венецуела съм чувал много хубави работи между другото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи пък !! Дай сега като щраусите да бъдем.Харесва ли ти да си скриваш главата в пясъка пък да ти се вижда задника.За Венецуела съм чувал много хубави работи между другото.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар