IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брей, в смутни времена живеем. Таргетът ми от 1.80-и-нещо като едното нищо го минахме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
      А ти вожде на духовата музика, почвай първо със нотите вятърни, нали знаеш посоката води ни а ние да показваме на жените си...техните грешки...........
      Какво ти нашепва твоята интоиция?

Коментар

• А ти вожде на духовата музика, почвай първо със нотите вятърни, нали знаеш посоката води ни а ние да показваме на жените си...техните грешки...........

Коментар

• Щом Хима тръгна надолу ще падат и останалите артии.

Коментар

• Аз разпродадох следващата трета и повече от привилегированите. - УСПЕХ на всички участници на пазара ; - нали за това сме на него

Коментар

• Колеги, имате ли наблюдения през кои посредници бяха инициирани продажбите днес?

Коментар

• Мерси!
                Знам че преди имаха и няколко стотин тона при Зърно.. може би и от тях се отърваха

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                  Пощата,имат още малко
                  Пощальоните и при при мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Напъваше се някой днес тук. А също и при ССВ и Зърно. Може би се затваря портфейл. При ССВ имам покупки - малко от Бенча и повече от Капман. Тук кой раздаваше?
                    Пощата,имат още малко
                    препоръки не давам

Коментар

• Напъваше се някой днес тук. А също и при ССВ и Зърно. Може би се затваря портфейл. При ССВ имам покупки - малко от Бенча и повече от Капман. Тук кой раздаваше?

Коментар

• Мераклиите за покупка явно са събрали много кеш и се надяват на евтинийка, а какво ли ще стане като свършат зорлиите продавачи?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          На 1.62 може да помисля да грабна още малко. Преди това не ме брой.
                          И аз мисля да се включа около 1,50 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                            Кой се е изакал тука точно в 17:00 h ?
                            Някой дрисльо ще да е.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Кой се е изакал тука точно в 17:00 h ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Като гледам как върви, още утре може пак да видим цени около 1.80.
                                На 1.62 може да помисля да грабна още малко. Преди това не ме брой.

Коментар

Working...
                                X