IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran
    Дивидента на привилегированите кога го даваха?
    Точно 3 месеца след ОСА -то на което е гласуван .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran
      Дивидента на привилегированите кога го даваха?
      3 месеца след ОСА, но миналата година подраниха с някоя и друга седмица мисля.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Минавааа, големият кораааб минааавааа...
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Някой нещо за отчета няма ли да каже
          нищо неочаквано около отчета

много нервни ми се виждат тези които са без акции .................... кораба отплава, а те духат за попътен вятър

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Някой нещо за отчета няма ли да каже
            Нищо ново в него.

Коментар

• Някой нещо за отчета няма ли да каже

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Aй стига сте се драчили туканка бе, байгън.

Ще изпуснете главното.
                След ремонта флагмана се кани да изстреля торпедото.
                Ко не сполучи утре - след месец най късно

То най вероятно ще е бг изработка тип крз одесос, ма се поне 30% тяга трябва да даде...
                Дано да стане скоро както казваш.Че ще тръгне нагоре ще тръгне.Затова влизам тук и съм се наредил за още ако падне цената.

Коментар

• Aй стига сте се драчили туканка бе, байгън.

Ще изпуснете главното.
                  След ремонта флагмана се кани да изстреля торпедото.
                  Ко не сполучи утре - след месец най късно

То най вероятно ще е бг изработка тип крз одесос, ма се поне 30% тяга трябва да даде...

Коментар

• Освен това Порляк да ти кажа че ставаш смешен и елементарен с това Мисирко дето обиждаш Монти.Ти дори нормален разговор не можеш да проведеш.Дръж се по е като голям човек дори и да сте на различни мнения.В крайна сметка ако няма различни мнения за какво е тоя форум? То ако всички бяха на едно мнение шеше да е секта бе Мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      МИСИРКО, ако трябва и покупките за последните 2 седмици да публикувам
                      Кой го интересуват твоите покупки за има няма 3-4 к.

Коментар

, ако трябва и покупките за последните 2 седмици да публикувам
                        Аз пък мога да да ти пратя сделките с Марс и с Венера ама никой няма да ми повярва...
                        Last edited by Монти; 28.05.2015, 18:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          добре че си верваш и мислиш че някой ти вярва......
                          МИСИРКО, ако трябва и покупките за последните 2 седмици да публикувам
                          Last edited by 2012; 28.05.2015, 18:19.

Коментар

• тука ОСА се свиква - дивидент ще се раздава, а никой нито дума, нито стон по въпроса

Химимпорт АД свиква общо събрание на акционерите за 30 юни 2015 г., на което ще се гласува за разпределението на дивидент по привилегированите акции на дружеството. Ако решението бъде прието, то акционерите ще получат по 0.1998 лв. брутен дивидент на акция. Нетният дивидент на акция за акционерите физически лица ще е 0.18981 лв. за лот. Това ще е шестата година от изплащания от компанията дивидент по седемгодишната емисия привилегировани акции. Общата сума, която ще бъде разпределена между акционерите, е 17.736 млн. лв. Остатъкът от печалбата за 2014 г., възлизаща на 41.57 млн. лв., ще се гласува да се задели като неразпределен положителен финансов резултат.

Коментар

как знаеш само кой по колко купува

преди 2 месеца основно продавах на 1,91 и сега гледам, че цената е свободна затова сложих купените наскоро акции пак на същата цена за 3 месеца напред (до 27,08,2015) .............. че да можеш денонощно да ги гледаш

остават ми още малко покупки за да не се ядосваш много
                              добре че си верваш и мислиш че някой ти вярва......

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Тия дето ти приказват че купували по 40-50 к бройки всъщнос едва ли са купили 4-5 к.

как знаеш само кой по колко купува

преди 2 месеца продавах на 1,91 и сега гледам, че цената е свободна затова сложих купените наскоро акции пак на същата цена за 3 месеца напред (до 27,08,2015) .............. че да можеш денонощно да ги гледаш

остават ми още малко покупки за да не се ядосваш много

Коментар

Working...
                                X