Първоначално изпратено от Mario Teran
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНякой нещо за отчета няма ли да каже
много нервни ми се виждат тези които са без акции .................... кораба отплава, а те духат за попътен вятър
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНякой нещо за отчета няма ли да каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAй стига сте се драчили туканка бе, байгън.
Ще изпуснете главното.
След ремонта флагмана се кани да изстреля торпедото.
Ко не сполучи утре - след месец най късно
То най вероятно ще е бг изработка тип крз одесос, ма се поне 30% тяга трябва да даде...
Коментар
-
Освен това Порляк да ти кажа че ставаш смешен и елементарен с това Мисирко дето обиждаш Монти.Ти дори нормален разговор не можеш да проведеш.Дръж се по е като голям човек дори и да сте на различни мнения.В крайна сметка ако няма различни мнения за какво е тоя форум? То ако всички бяха на едно мнение шеше да е секта бе Мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеМИСИРКО, ако трябва и покупките за последните 2 седмици да публикувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение, ако трябва и покупките за последните 2 седмици да публикувамLast edited by Монти; 28.05.2015, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениедобре че си верваш и мислиш че някой ти вярва......Last edited by 2012; 28.05.2015, 18:19.
Коментар
-
тука ОСА се свиква - дивидент ще се раздава, а никой нито дума, нито стон по въпроса
Химимпорт АД свиква общо събрание на акционерите за 30 юни 2015 г., на което ще се гласува за разпределението на дивидент по привилегированите акции на дружеството. Ако решението бъде прието, то акционерите ще получат по 0.1998 лв. брутен дивидент на акция. Нетният дивидент на акция за акционерите физически лица ще е 0.18981 лв. за лот. Това ще е шестата година от изплащания от компанията дивидент по седемгодишната емисия привилегировани акции. Общата сума, която ще бъде разпределена между акционерите, е 17.736 млн. лв. Остатъкът от печалбата за 2014 г., възлизаща на 41.57 млн. лв., ще се гласува да се задели като неразпределен положителен финансов резултат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
как знаеш само кой по колко купува
преди 2 месеца основно продавах на 1,91 и сега гледам, че цената е свободна затова сложих купените наскоро акции пак на същата цена за 3 месеца напред (до 27,08,2015) .............. че да можеш денонощно да ги гледаш
остават ми още малко покупки за да не се ядосваш много
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТия дето ти приказват че купували по 40-50 к бройки всъщнос едва ли са купили 4-5 к.
как знаеш само кой по колко купува
преди 2 месеца продавах на 1,91 и сега гледам, че цената е свободна затова сложих купените наскоро акции пак на същата цена за 3 месеца напред (до 27,08,2015) .............. че да можеш денонощно да ги гледаш
остават ми още малко покупки за да не се ядосваш много
Коментар
Коментар