IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Гледам и на мен са ми напускали артийки в последната минута на приятна цена.Нямам нищо напротив и на още по приятна да ми продадат. тоя дето ме Пори да запише полупката в статистиката.Да си запише че не бързам като него и сега средната ми цена на придобиване на артията е по-ниска от неговата .
    да запишем още 500 броя и да ги прибавим към предните му 200

пак прецака нещата ................... сега ще трябва да го чакаме да продаде на 1,47 за да се отправим към 2,40
    Last edited by mibova; 12.06.2015, 21:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      И аз си купих от промо-офертата!
      Сега гърците да приемат предложението и в понеделник да се мятаме на ракетата!
      Гледам и на мен са ми напускали артийки в последната минута на приятна цена.Нямам нищо напротив и на още по приятна да ми продадат.Порки да запише полупката в статистиката.Да си запише че не бързам като него и сега средната ми цена на придобиване на артията е по-ниска от неговата .

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        И аз си купих от промо-офертата!
        Айди!

Коментар

• И аз си купих от промо-офертата!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            Според мен е идеален момент да се листнат и в чужбина, но истински, не като софарма и останалите. Мажо да продаде част или чрез увеличение на капитала, така че да има някаква по-сериозна ликвидност. Тогава ще се види реалната оценка на мастодонта. Но за целта си трябва много сериозна работа, а не знам дали разполагат с подходящи специалисти. Връзката им с инвеститорите е на първобитно ниво.
            Чакаме го !

Коментар

• Според мен е идеален момент да се листнат и в чужбина, но истински, не като софарма и останалите. Мажо да продаде част или чрез увеличение на капитала, така че да има някаква по-сериозна ликвидност. Тогава ще се види реалната оценка на мастодонта. Но за целта си трябва много сериозна работа, а не знам дали разполагат с подходящи специалисти. Връзката им с инвеститорите е на първобитно ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Е, разбира се ще има и чужди инвеститори, но си мисля, че те няма да дойдат преди да има вече ръстове, които се запазват във времето. Според мен малко или много българинът си повиши финансовата си грамотност така че ще търси по-висока доходност за спестяванията си. А и с високите проценти на депозитите преди няколко години много се разглези да получава висока доходност и ще продължи да я търси.

*не е препоръка.
                Не съм много убеден в това към тоя момент.КТБ си беше такава схема която само напомни на хората отново че в бурканбанк май е най-сигурно.

Коментар

• Тук виждам ръст само ако рекат да изкарат акции за продажба - или ИПО или увеличение, което ще стане, понеже не вярвам да изтърват момента да вземат пари от пазара.
                  Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Добре звучи всичко което казваш.Лично на мен би ми харесал много ако се случи този вариант.Честно казано си мисля че нещата няма да се развият точно така,но съм убеден че ще има акции които ще направят по 100 % близките няколко години.
                    Е, разбира се ще има и чужди инвеститори, но си мисля, че те няма да дойдат преди да има вече ръстове, които се запазват във времето. Според мен малко или много българинът си повиши финансовата си грамотност така че ще търси по-висока доходност за спестяванията си. А и с високите проценти на депозитите преди няколко години много се разглези да получава висока доходност и ще продължи да я търси.

*не е препоръка.

Коментар

Е да де, нали и аз това ти казвам. Лихвите в банките паднаха много, а доходностите на фондовете почнаха да се стабилизират и да се увеличават. Това ще привлича хората към фондовете и ще има повече кеш, който да се налива на БФБ, а от тук повишеното търсене на акции, ще доведе и до повишаване на цените. За това казвам, че в следващите 5-10 години очаквам пак да имам от онези ръстове с по 100% на година. Е, не постоянно де, но си мисля, че перспективите са добри

*не е препоръка за покупко-продажба на акции.
                      Добре звучи всичко което казваш.Лично на мен би ми харесал много ако се случи този вариант.Честно казано си мисля че нещата няма да се развият точно така,но съм убеден че ще има акции които ще направят по 100 % близките няколко години.

Коментар

• а колко е доходноста последните 5 години за хим и компания ))
                        или ще чакаме светлото бъдеще

Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                        Ами ето. Виж, че за последните 5 години средната доходност е около 5 %. http://www.moitepari.bg/Spravochnik/...f6998df367f70/ А според мен тепърва ще се увеличават резултатите на фондовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Mammita, теб не те интересува какво е било последните 5 години, а какво ще е следващите 5 години. Преди 5 години ПИБ имаха депозити на над 10% ако са по-дългосрочни, сега имаш 2%. Държавните облигации доста връщат, доходностите на 10г немски бундове са вече над 1%, а бяха 0.10% преди месец и половина - разбирай че облигациите падат и фондовете дето държат облигации губят яко пари.

А доходностите на фондовете сигурно ще започнат да се увеличават в даден момент, щото сега са около нулата.
                          Е да де, нали и аз това ти казвам. Лихвите в банките паднаха много, а доходностите на фондовете почнаха да се стабилизират и да се увеличават. Това ще привлича хората към фондовете и ще има повече кеш, който да се налива на БФБ, а от тук повишеното търсене на акции, ще доведе и до повишаване на цените. За това казвам, че в следващите 5-10 години очаквам пак да имам от онези ръстове с по 100% на година. Е, не постоянно де, но си мисля, че перспективите са добри

*не е препоръка за покупко-продажба на акции.

Коментар

Ами ето. Виж, че за последните 5 години средната доходност е около 5 %. http://www.moitepari.bg/Spravochnik/...f6998df367f70/ А според мен тепърва ще се увеличават резултатите на фондовете.
                            Mammita, теб не те интересува какво е било последните 5 години, а какво ще е следващите 5 години. Преди 5 години ПИБ имаха депозити на над 10% ако са по-дългосрочни, сега имаш 2%. Държавните облигации доста връщат, доходностите на 10г немски бундове са вече над 1%, а бяха 0.10% преди месец и половина - разбирай че облигациите падат и фондовете дето държат облигации губят яко пари.

А доходностите на фондовете сигурно ще започнат да се увеличават в даден момент, щото сега са около нулата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Точно това пък къде го видя, консервативните фондове - облигационни или на паричен пазар за година назад имат или отрицателни или скромни положителни доходности до около 2%. При тези никакви доходности по облигациите и никаквите лихви в банките не е изненадващо, ама щото говориш за някакви 5-10%. То и по агресивните нямат доходност последната година де, щото нашия пазар си е надолу вече 14 месеца.

Коментар

• Само 3 броя ли, еееее?

Коментар

Working...
                                X