IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
    смешна ни е борсичката за съжаление, най ликвидната акция - 4 сделки (1000 акции), 1600 лв оборот. Тука трябваше да има поне 200 хил.лв оборот(днес) между големи групи търгуващи, едните вярващи на гърция, другите залагащи на фалита и. Да се смееш ли, да плачеш ли. ???
    Всяка година, откакто съм на БФБ /3-4 г./ си казвам, че от това по-лошо не може да стане от гледна точка на обороти и брой сделки и всеки път греша . Направо се чудя как е било възможно да се случват нещата от 2006-2007 г. По-опитните вярват, че историята ще се повтори и дано са прави, защото мен ако питате това чудо в обозримо бъдеще не го виждам.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• смешна ни е борсичката за съжаление, най ликвидната акция - 4 сделки (1000 акции), 1600 лв оборот. Тука трябваше да има поне 200 хил.лв оборот(днес) между големи групи търгуващи, едните вярващи на гърция, другите залагащи на фалита и. Да се смееш ли, да плачеш ли. ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        Скоро оферти по 1,80
        "Равния" и Гетов да кажат
        Bulls on BSE

Коментар

• CHIM

Скоро оферти по 1,80

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            мамче, гледай само как тези дни пазара ще отвори с гап от 10 стинки до 10% и после пак ще си говорим
            Айде де чул те господ!! Няма да е зле да тръгне нагоре макар че не ми се вярва чак толкова да отскочи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
              Хайде стига сме се мотали на тези нива. Аз си мисля, че лятото ще чукнем 2 лева. Виж за зимата не ми се струва, че можем да минем 2.5 имаме още да се мотаме на тези нива. Не виждам и купувачи, които да раздвижат пазара.
              мамче, гледай само как тези дни пазара ще отвори с гап от 10 стинки до 10% и после пак ще си говорим

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Тук май мечетата не могат да устискат на напъна
                Хайде стига сме се мотали на тези нива. Аз си мисля, че лятото ще чукнем 2 лева. Виж за зимата не ми се струва, че можем да минем 2.5 имаме още да се мотаме на тези нива. Не виждам и купувачи, които да раздвижат пазара.

Коментар

• Да не бързаме, европа е по-скоро надолу.
                  Ще вземе да докажем, че сме винаги наобратно...

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    ще ти напомня думите ти много скоро можеби я петък я понеделник другата седмица
                    а ако баба ти меркел вземе, че се целуне с ципрас в 90-тата минута --- какво ще ми напомниш

залагам на варианта за пореден маляшки happy end .................. потъне ли гърция - потъвам и аз с нея

и ако има крах в гърция то той ще е към края на месеца, а не в следващите 5-6 дни

Коментар

• Тук май мечетата не могат да устискат на напъна

Коментар

това го написах в неделя, а за ден и малко сме с 4% нагоре от тогава

и това е само началото ........................ лятото ще е много тежко за мечетата и за тези които са без акции

да
                        ще ти напомня думите ти много скоро можеби я петък я понеделник другата седмица

Коментар

много нервни ми се виждат тези които са без акции .................... кораба отплава, а те духат за попътен вятър

това го написах в неделя, а за ден и малко сме с 4% нагоре от тогава

и това е само началото ........................ лятото ще е много тежко за мечетата и за тези които са без акции

да

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            Точно 3 месеца след ОСА -то на което е гласуван .
                            Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            3 месеца след решение на ОСА - обикновено към 30.09.
                            Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            3 месеца след ОСА, но миналата година подраниха с някоя и друга седмица мисля.
                            точно така беше през всичките години до миналата ............... когато ни изненадаха

мисля, че на г-н Керезов му омръзна да чете във форума, че дивидента го превеждат в последния ден разрешен по закон и е предложил да преведат парите в средата на тримесечния законов срок

определено беше изненадващо това действие

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran
                                Дивидента на привилегированите кога го даваха?
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X