Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеСкоро оферти по 1,80Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемамче, гледай само как тези дни пазара ще отвори с гап от 10 стинки до 10% и после пак ще си говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеХайде стига сме се мотали на тези нива. Аз си мисля, че лятото ще чукнем 2 лева. Виж за зимата не ми се струва, че можем да минем 2.5 имаме още да се мотаме на тези нива. Не виждам и купувачи, които да раздвижат пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук май мечетата не могат да устискат на напъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеще ти напомня думите ти много скоро можеби я петък я понеделник другата седмица
залагам на варианта за пореден маляшки happy end .................. потъне ли гърция - потъвам и аз с нея
и ако има крах в гърция то той ще е към края на месеца, а не в следващите 5-6 дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова го написах в неделя, а за ден и малко сме с 4% нагоре от тогава
и това е само началото ........................ лятото ще е много тежко за мечетата и за тези които са без акции
да
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемного нервни ми се виждат тези които са без акции .................... кораба отплава, а те духат за попътен вятър
и това е само началото ........................ лятото ще е много тежко за мечетата и за тези които са без акции
да
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТочно 3 месеца след ОСА -то на което е гласуван .Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение3 месеца след решение на ОСА - обикновено към 30.09.Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение3 месеца след ОСА, но миналата година подраниха с някоя и друга седмица мисля.
мисля, че на г-н Керезов му омръзна да чете във форума, че дивидента го превеждат в последния ден разрешен по закон и е предложил да преведат парите в средата на тримесечния законов срок
определено беше изненадващо това действие
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение3 месеца след решение на ОСА - обикновено към 30.09.
Коментар
Коментар