IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    да запишем още 500 броя и да ги прибавим към предните му 200

пак прецака нещата ................... сега ще трябва да го чакаме да продаде на 1,47 за да се отправим към 2,40
    Ти да мълчиш.Помним как се скри предния път като те подканих да си покажем бройките на цкб.Айде сега си мълчи и трайкай след като се показа като мишок а иначе се пъчиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Не съм много убеден в това към тоя момент.КТБ си беше такава схема която само напомни на хората отново че в бурканбанк май е най-сигурно.
      Виж данните на БНБ за депозитите. Реално след КТБ нищо не се случи. Парите си останаха отново в банките. За КТБ си имаше индикации, че нещо не е в час още като тандемът Пеевски и Василев се зароди започнаха да мачкат наред. Трябва да си малоумен, че да не го забележиш това. Или все едно да си мислиш, че Бареков и целият му политически проект са били без никакви задни мисли и никой не им е дърпал онците. Или пък да вярваш на ТВ7, че са обективна медия Просто хората си слагаха парите в КТБ с идеята, че тя ще се сгромоляса, ама те ще направят едни големи пари там и ще успеят да се измъкнат преди краха. Апетитът за риск и високи печалби отдавна е е обострил. Сега само трябва да се насочи в правилната посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Големият въпрос е кой ще държи контрола върху гръцката икономика, ако Гърция фалира. Сега контролът е в Германия, но ако Гърция реши да фалира, тогава:

1) Германия губи контрола.
        2) Гърция ще изпадне в състояние на сериозна инфлация.
        3) Русия ще се възползва от ситуацията да стъпи още по-сериозно на Балканите.

От икономическа гледна точка, нищо лошо няма да стане. Производствените мощности си остават, плажовете остават, археологическите ценности и те си остават. Нищо в Гърция няма да се промени, освен може би валутата при евентуален фалит.

Най-много тук да намажем от ситуацията, тъй като нашата икономика е малко по-предвидима финансово (не сме чак толкова фалирала икономика) и гръцкия бизнес масово да се регистрира тук. Затова да не бъркаме страха с реалността - инвестициите може и да се изнесат временно от Гърция заради сантимента и инерцията, но в дългосрочен план всичко ще е наред.
        Понятието "фалит" дали не означава че ще трябва да приемат условията на МВФ и кредиторите които да си сложат техни фирми да контролират част от апетитните и доходоностни бизнеси,както примерно се случи с нашите златни находища в Челопеч?!
        Last edited by спекуланта; 12.06.2015, 23:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          Оставете листването за следващата година поне, ами кажете сега Гърция ще фалира ли или ще я спасят? Това е горещия картоф.
          Големият въпрос е кой ще държи контрола върху гръцката икономика, ако Гърция фалира. Сега контролът е в Германия, но ако Гърция реши да фалира, тогава:

1) Германия губи контрола.
          2) Гърция ще изпадне в състояние на сериозна инфлация.
          3) Русия ще се възползва от ситуацията да стъпи още по-сериозно на Балканите.

От икономическа гледна точка, нищо лошо няма да стане. Производствените мощности си остават, плажовете остават, археологическите ценности и те си остават. Нищо в Гърция няма да се промени, освен може би валутата при евентуален фалит.

Най-много тук да намажем от ситуацията, тъй като нашата икономика е малко по-предвидима финансово (не сме чак толкова фалирала икономика) и гръцкия бизнес масово да се регистрира тук. Затова да не бъркаме страха с реалността - инвестициите може и да се изнесат временно от Гърция заради сантимента и инерцията, но в дългосрочен план всичко ще е наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Оставете листването за следващата година поне, ами кажете сега Гърция ще фалира ли или ще я спасят? Това е горещия картоф.
            Гърция е едно голямо нищо,големият въпрос е Украйна. От нея зависят много по-вече
            неща в зависимост накъде ще тръгне конфликта.

Коментар

• Оставете листването за следващата година поне, ами кажете сега Гърция ще фалира ли или ще я спасят? Това е горещия картоф.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Според мен е идеален момент да се листнат и в чужбина, но истински, не като софарма и останалите. Мажо да продаде част или чрез увеличение на капитала, така че да има някаква по-сериозна ликвидност. Тогава ще се види реалната оценка на мастодонта. Но за целта си трябва много сериозна работа, а не знам дали разполагат с подходящи специалисти. Връзката им с инвеститорите е на първобитно ниво.
                Идеята е добра,но точно в този момент когато се задава ураган на другите пазари по-добре
                да се изчака.

Коментар

• Аз се чудя що се занимавате с такива палячовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Гледам и на мен са ми напускали артийки в последната минута на приятна цена.Нямам нищо напротив и на още по приятна да ми продадат. тоя дето ме Пори да запише полупката в статистиката.Да си запише че не бързам като него и сега средната ми цена на придобиване на артията е по-ниска от неговата .
                    да запишем още 500 броя и да ги прибавим към предните му 200

пак прецака нещата ................... сега ще трябва да го чакаме да продаде на 1,47 за да се отправим към 2,40
                    Last edited by mibova; 12.06.2015, 21:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      И аз си купих от промо-офертата!
                      Сега гърците да приемат предложението и в понеделник да се мятаме на ракетата!
                      Гледам и на мен са ми напускали артийки в последната минута на приятна цена.Нямам нищо напротив и на още по приятна да ми продадат.Порки да запише полупката в статистиката.Да си запише че не бързам като него и сега средната ми цена на придобиване на артията е по-ниска от неговата .

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        И аз си купих от промо-офертата!
                        Айди!

Коментар

• И аз си купих от промо-офертата!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            Според мен е идеален момент да се листнат и в чужбина, но истински, не като софарма и останалите. Мажо да продаде част или чрез увеличение на капитала, така че да има някаква по-сериозна ликвидност. Тогава ще се види реалната оценка на мастодонта. Но за целта си трябва много сериозна работа, а не знам дали разполагат с подходящи специалисти. Връзката им с инвеститорите е на първобитно ниво.
                            Чакаме го !

Коментар

• Според мен е идеален момент да се листнат и в чужбина, но истински, не като софарма и останалите. Мажо да продаде част или чрез увеличение на капитала, така че да има някаква по-сериозна ликвидност. Тогава ще се види реалната оценка на мастодонта. Но за целта си трябва много сериозна работа, а не знам дали разполагат с подходящи специалисти. Връзката им с инвеститорите е на първобитно ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                                Е, разбира се ще има и чужди инвеститори, но си мисля, че те няма да дойдат преди да има вече ръстове, които се запазват във времето. Според мен малко или много българинът си повиши финансовата си грамотност така че ще търси по-висока доходност за спестяванията си. А и с високите проценти на депозитите преди няколко години много се разглези да получава висока доходност и ще продължи да я търси.

*не е препоръка.
                                Не съм много убеден в това към тоя момент.КТБ си беше такава схема която само напомни на хората отново че в бурканбанк май е най-сигурно.

Коментар

Working...
                                X