IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Мерси немам нужда.
    Това е положително .

И ние нямаме нужда !

Коментар

• Спирам за днеска може да си отдъхнеш

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Таше спуках ли професионалистите на запад кът тиебе дето пускат дълга.изсмуках им сметките. И ти изговя с неколко дълги нали.ше те закарам в каменната ера ташекажи ръст евреиноооооо
        Мнозина биха ти повярвали,но аз лично не.

Коментар

• Кажи ръст на химимпорта ташееееее.мухахааааая

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Ми и ти можеш да си спретнеш едно блогче тук .
            Мерси немам нужда.

Коментар

• Таше абе ти човек плямпаш по тия сайтове от години и една печеливша сделка не си направил.може ли така да си губиш времето

Коментар

• Таше спуках ли професионалистите на запад кът тиебе дето пускат дълга.изсмуках им сметките. И ти изговя с неколко дълги нали.ше те закарам в каменната ера ташекажи ръст евреиноооооо

Коментар

Ти кажи че си баш открехнат.Даже и тема си имаш дето само ти си пишеш.Айде давай !
                  Ми и ти можеш да си спретнеш едно блогче тук .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    Кво предстои да се случи бе професионалист .дай прогноза да се посмеем
                    Ти кажи че си баш открехнат.Даже и тема си имаш дето само ти си пишеш.Айде давай !

Коментар

• Кво предстои да се случи бе професионалист .дай прогноза да се посмеем

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        анализа говори че всичко се е нахаплярило и чака ръстеж но май съдбата е подготвила за всички изненада
                        За тия с мераците за бърз разтеж и липса на кеш ще е изненада наистина това което предстои да се случи .

Коментар

вие майтап си правите-------2 седмици без едно мнение тук.това не е истина.голем страх ви е обзело.щяхте да ръстете а то какво става
                          Мен лично не.Аз чакам да се поразмаже Флагмана още надолу за да понакупя,но знам няколко на които наистина им трепери сърчицето .

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                            Тцъ !

Трола не е дращил тука .
                            анализа говори че всичко се е нахаплярило и чака ръстеж но май съдбата е подготвила за всички изненада

Коментар

вие майтап си правите-------2 седмици без едно мнение тук.това не е истина.голем страх ви е обзело.щяхте да ръстете а то какво става
                              Тцъ !

Трола не е дращил тука .

Коментар

Ти да мълчиш.Помним как се скри предния път като те подканих да си покажем бройките на цкб.Айде сега си мълчи и трайкай след като се показа като мишок а иначе се пъчиш.

Коментар

Working...
                                X