Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАртио си намери купувачи на под 70 ст. За остатъка се намериха батковци на 1,10.
Имам тук и не продавам
- Прав си! Ако си забелязал, в спорове не желая да влизам и обикновено показвам "плевнята", а другото си е избор и съждения !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Не искам да ти чупя хатъра, но нали не си забравил , че за да се разделят с пакет от над 15мио./по памет/ Атрио им отне ~година и се намериха купувачи на ~1,11.
От тук и твоите нива изглеждат някак си "БЛЯНОВЕ" , но всеки има своите аргументи . - УСПЕХ !
Гледам и при ЦЦБ-то някой от доста време се напъва да излиза на 1лв засега намира купувачи......по-нататък не се знае ......защо?
ПП:иначе със сигурност ме бъркате с друг,не съм ползвал друг ник досега,относително отскоро съм на борсата и приемам съвети всякaквиLast edited by спекуланта; 15.09.2015, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАз пък вчера продадох една четвърт от пакета и ми се струва че ще има още спад поне до 1 - 1.2 ,но времето ще покаже!
- ХВАНАХ се , гад с топките! - забравил съм, /старост не арост/ че списваш и друг "портрет", а и лични си разменяхме по време на исипванията ,- но ти си ВИСОКА топка , къде ти аз да те светвам и напомням !!! - но Пожеланията са от СЪРЦЕ !!!
п.п. А и можеш и да поблагодариш, ако не си забравил ...- "ТОПКИТЕ са ДЕЛИКАТЕС"Last edited by inta53; 15.09.2015, 22:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Не искам да ти чупя хатъра, но нали не си забравил , че за да се разделят с пакет от над 15мио./по памет/ Атрио им отне ~година и се намериха купувачи на ~1,11.
От тук и твоите нива изглеждат някак си "БЛЯНОВЕ" , но всеки има своите аргументи . - УСПЕХ !
Имам тук и не продавамLast edited by 15%; 15.09.2015, 22:24.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАз пък вчера продадох една четвърт от пакета и ми се струва че ще има още спад поне до 1 - 1.2 ,но времето ще покаже!
Коментар
-
Коментар
-
Телевизията на "Химимпорт" ще има втори канал*
Той ще е с бизнес насоченост, ще се прави от екипа на Bulgaria ON AIR и ще има съдържание от Bloomberg
http://www.capital.bg/biznes/media_i...www.dnevnik.bg
Мисля че хората си вършат работата
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДнес се включих и по двете - като при привилегированите не бях посягал от средна прод. след дивидент за 13г. ~ 2,28 и преди див-т априлско затваряне средно ~ 2,60.
Да видим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДнес се включих и по двете - като при привилегированите не бях посягал от средна прод. след дивидент за 13г. ~ 2,28 и преди див-т априлско затваряне средно ~ 2,60.
Да видим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеОК. За 1 г. Хима е 32.04% надолу... Моля да ми обясните переспективите тук за да се включа ако реша да играя вабанк или поне какви са надеждите пред компанията
Коментар
Коментар