Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеОткакто замени НАЗДРАВЕ с: БАМКАМ ГИ ....., СКЪсах иМ,бива БИВА ме обЪЛКваш
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениебива, бива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеАбсолютно нищо не се разбира от написаните размисли ...?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеДаже е малка разликата. С оглед на това, че всички ще стават обикновени, след време ще се губи потенциала на сегашните привилегировани като интересни за притежание или покупка такива в тогавашния момент, ако собствениците не променят нещо в статуса на акциите си като цяло. Това е още една причина или цените на двата вида да са ниски в момента или да се появи още по голяма разлика, а може и след преобразуването, да се отрази в цената на всички като цяло. Накратко, може и още..
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеОставащия гарантиран дивидент е за година и половина .....грубо 30 ст.
Че е във времето вярно .....ма при тия ниски лихви с колко да дисконтираш тоя паричен поток ...с 2-3 стотинки вероятно
Така мисля аз, но това няма значение. Важното е пазарът как мисли, а за нас е важно да разберем него.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеОставащия гарантиран дивидент е за година и половина .....грубо 30 ст.
Че е във времето вярно .....ма при тия ниски лихви с колко да дисконтираш тоя паричен поток ...с 2-3 стотинки вероятноLast edited by stabwound; 01.10.2015, 16:53.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПуснаха дивидента и почнахте да правите глупости. Защо по дяволите спреда между обикн. и прив. е 30 ст. при положение, че самите оставащи дивиденти са по-малко, а освен това ще се чакат във времето
Че е във времето вярно .....ма при тия ниски лихви с колко да дисконтираш тоя паричен поток ...с 2-3 стотинки вероятноНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПуснаха дивидента и почнахте да правите глупости. Защо по дяволите спреда между обикн. и прив. е 30 ст. при положение, че самите оставащи дивиденти са по-малко, а освен това ще се чакат във времетоНищо не ти разбрах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВсе ми е през ...... дали ще загубят лошото е че няма алтернатива, която да мисли за нас обиковените хора, всички го докарват от вдигане на данъци.......
Все пак мисля, че тиквите ще спечелят отново, но ще видим след месец
Но последно..
Може и да спечелят но с колко гласа в листите на съветници ,също е важно ...
Казуса не е дали ще спечелят а дали АБВ ,Реформаторите и Патриотите ще имат представителство за да има коалиция...понеже ги гони страх ,тиквите се заиграха с ДПС а сега и с Атака....
в момента когато падне правителството ,тръгва подкрепата надолу....и нищо не може да я спре....
А борсата ,моето мнение ,че ПФ който избягаха навън ,сега ще играят ролята на новобранеца ,ще осредняват на западните маркети ....до тогава, докато могат с нашите пари....те нямат да се върнат на БФБ ,могат да качват акциите си с малко средства , но както купуваха през 2007 вече няма да го бъде..за съжаление.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не е отиваме към нови парламентарни до една година.....
за думите си слагам една бутилка каквато кажеш....просто такава е логиката на събитията....
Борисов когато го погнаха февруари 2013 г. ,си направи избори за да не го изгонвят изобщо....
Сега вариантите са два...
борисов ще направи нови избори след тези ако е силен и другите ще направят нови избори другата година....когато те са силни....
бОРСАТА ЩЕ ТРЪТНЕ ,КОГАТО СЕ ОБЯВЯТ НОВИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ....
Но и при двата случай Борисов ще загуби....електората на герб се топи....беше милион и шестотин а сега сигурно ще стигне 700к..
Все пак мисля, че тиквите ще спечелят отново, но ще видим след месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИмпе, тези симпатяги ще спечелят месните избори, а после и следващите парламентарни отново
Не знам защо, но има много народ дето им вярва и гласува за тях
Не е отиваме към нови парламентарни до една година.....
за думите си слагам една бутилка каквато кажеш....просто такава е логиката на събитията....
Борисов когато го погнаха февруари 2013 г. ,си направи избори за да не го изгонвят изобщо....
Сега вариантите са два...
борисов ще направи нови избори след тези ако е силен и другите ще направят нови избори другата година....когато те са силни....
бОРСАТА ЩЕ ТРЪТНЕ ,КОГАТО СЕ ОБЯВЯТ НОВИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ....
Но и при двата случай Борисов ще загуби....електората на герб се топи....беше милион и шестотин а сега сигурно ще стигне 700к..
Коментар
Коментар