IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнение
    сега плащат за 2014 година, догодина ще дадат за 2015, и 2017 ще дадат за половинката на 2016г. капиш ??
    не ми обяснявай, като на.... значи точно - догодина е последния цял дивидент!

Коментар

• И при мен дивидентът е пъкнал.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И от тук ще взема дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Догодина ли е последния

сега плащат за 2014 година, догодина ще дадат за 2015, и 2017 ще дадат за половинката на 2016г. капиш ??

Коментар

• Догодина ли е последния

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнение
              Сега звънях в посредника ми и казаха, че има пуснати дивиденти !!

Браво и Мерси !!!

Хах да не е Коледа ....?

Коментар

• Сега звънях в посредника ми и казаха, че има пуснати дивиденти !!

Браво и Мерси !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Дано си прав и видим големите ръстове тепърва, ама да казваш в тази ситуация че "западните пазари са на дъно" е малко прекалено

http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1443040425
                  Съгласна съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    и БФБ и западните пазари са на дъно - където и да пазаруват, все няма лошо.
                    Дано си прав и видим големите ръстове тепърва, ама да казваш в тази ситуация че "западните пазари са на дъно" е малко прекалено

http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1443040425
                    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                      Флагманът е номер 1 !

И къде пенсионните фондове ще дянат кеша който ще ги затрупа - в избушващите се от макса западни пазари или в дъното на бфб !?!?
                      Нооо .. ако толко им е акъла нека си кешират и бфб акциите - нямам нищо против да ги взема двойно по-ниско.
                      и БФБ и западните пазари са на дъно - където и да пазаруват, все няма лошо.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                        Нямат избор - просто забавят това което е неизбежно, да почнат отново да инвестират стотици милиони на БФБ. Просто са тъпаци и чакат. Вече от ВолкВаген им пратиха честитка и всички са на червено
                        Харесват ми разсъжденията ви. Да се надяваме всички, че съвсем скоро Хим ще се изстреля със светлинна скорост и тогава много хора, които в момента плюят по позицията във форума, ще си хапят гъзовете.

Коментар

Флагманът е номер 1 !

И къде пенсионните фондове ще дянат кеша който ще ги затрупа - в избушващите се от макса западни пазари или в дъното на бфб !?!?
                          Нооо .. ако толко им е акъла нека си кешират и бфб акциите - нямам нищо против да ги взема двойно по-ниско.
                          Нямат избор - просто забавят това което е неизбежно, да почнат отново да инвестират стотици милиони на БФБ. Просто са тъпаци и чакат. Вече от ВолкВаген им пратиха честитка и всички са на червено
                          Bulls on BSE

Коментар

Флагманът е номер 1 !

Пенсионните фондове сега са много по-големи отколкото на времето. Този КЕШ, за който казваш да го "дянат", трябва да има и в последствие, кой да го посрещне!

Другото съществено, е че когато си генерирал значителни по обем средства, мислиш как да инвестираш "значителни по обем средства"!
                            Last edited by Mike Florida; 23.09.2015, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Да не визираш себе си,я си признай?
                              Не визирам себе си.По тая позиция нямам много.Възнамерявам да купя по-нататък след като видя до къде ще стигнем.Визирам друг който има навика да избързва и после хапи ноктите .

Коментар

Флагманът е номер 1 !

Мечо,
                                кога чакаш това идване на пенсаците?
                                Чакам ги и аз ма още не искат да идват

Коментар

Working...
                                X