IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Шумко, ти си купи някакви акции от мен / 500 бр./ на около 1,50+ но на левче да ми ги върнеш и не само ти, а другите като теб, че ти си взел 1-2% от това дето селнах )
    Хахаха и ти си от тия с по 50 К акции в Путъник.Не лежи на тая кълка че ще ти продам точно на теб от Подводницата.Аз не мога да задоволя търсенето ти защото тук не съм пазарил още и имам малко артии само 5300 бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Не става за теб а за полки....сигурен съм....
      Излишни нерви хабиш....успех.... но пък имаш верен поглед на нещата в момента....
      Какво да му забелязваш на младежа.Сам се препознава в написаното.

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
        Понеже "леко" се разпознавам в "един дето купи", искам да те успокоя, че сега прегледах назад и последните 800 бройки съм ги продал на 1 април / хубава дата / в 14:13:41. И понеже не се съмнявам в реакцията ти, а и не ми пука за "форумния ми имидж", заповядай със 100 000лв. облог и с удоволствие ще ти покажа разпечатки от брокера. Това, че не всички използваме форума да разкажем за всяка сделка си е наше право. Предпочитам да чета и да търгувам, а не да пиша / отново имам това право/.
        И понеже така или иначе сега пиша мога да споделя , че засега все още не смея да влезна отново в позицията, въпреки, че вече ме сърбят и двете ръце . Като цяло много рядко съм оставал без акции в хим, но цялостната конюнктура за жалост ме насочи почти изцяло на външните пазари. В БФБ запазих основно Гагарин и Трейс, като първите не мисля засега да пипам, а при вторите се надявам само да купувам с дългосрочна визия.
        Колкото до хим. очевидно има голям продавач и това ме възпира от връщане в позицията, но ако не съм изпуснал момента ще се включа и тук защото такава ликвидност и следователно опция за вход и изход на БФБ друга нема
        Успех на всички!
        Щях да забравя и групата на Софарма. Там също оставих малко в дъщеричките, но тайничко се надявам и на "мама"! Има шанс да наближим 2-та, а там някъде бих се включил с добър пакет.
        Не е препоръка!
        Пич твойта работа стана гузен негонен бяга.Кой пък те е забелязал теб че да те има впредвид.Недей зорлен си хвърля кал върху главата ........... че и бас готов да хваща.Леле мале аман вече!!
        Last edited by Ташунко със сапа; 17.10.2015, 19:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
          Все някой ще започне хорото
          Днешната търговия ме навява на мисълта ,че скоро ще обърнат резбата.Днес се
          търгуваха дружества които отдавна не се бяха появявали на хоризонта,което е
          добър знак ,че борсата се събужда.

Коментар

• Все някой ще започне хорото

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
              Бид за 30 к на 1.333 - не се вижда всеки ден такова нещо
              Да не е айсберг

Коментар

• За последно ми продадоха от Елана ,- може би някой участвал в "Сирма"

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  ДНес продавача го няма. Или е свършил бройките или си почива...
                  Този клиент на ПФБК явно е решил да си закрива портфейла и разпродаваше не само тука, а и при Сфарм, Монбат, а може и други, но не мога да кажа със сигурност. Дано не го е писал днешния ден почивен.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    или отговора се крие тук http://dnes.dir.bg/news/burgas-grani...-20310602?nt=4
                    Ако се крие там, какъв ли е той?
                    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      или отговора се крие тук http://dnes.dir.bg/news/burgas-grani...-20310602?nt=4

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                        Бид за 30 к на 1.333 - не се вижда всеки ден такова нещо
                        The strongest stand last.

Коментар

• Бид за 30 к на 1.333 - не се вижда всеки ден такова нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            - За мен тук някъде м/у 1,35 и 1,30 е най голямата съпротива .
                            На два пъти в период от 3 год. са изтъргувани най големите обеми след прехвърлянето на двата пакета на Атрио .
                            - Ако това не издържи , то мечките ще са победители в прогнозата за -Финал - 2015г. !

- Лично мнение , - Без препоръка ! - Никой не е застрахован от грешки !
                            + 1

Коментар

• - За мен тук някъде м/у 1,35 и 1,30 е най голямата съпротива .
                              На два пъти в период от 3 год. са изтъргувани най големите обеми след прехвърлянето на двата пакета на Атрио .
                              - Ако това не издържи , то мечките ще са победители в прогнозата за -Финал - 2015г. !

- Лично мнение , - Без препоръка ! - Никой не е застрахован от грешки !

Коментар

• Тука положението е "каубои срещу индианци" ...

Коментар

Working...
                                X