Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе става за теб а за полки....сигурен съм....
Излишни нерви хабиш....успех.... но пък имаш верен поглед на нещата в момента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеПонеже "леко" се разпознавам в "един дето купи", искам да те успокоя, че сега прегледах назад и последните 800 бройки съм ги продал на 1 април / хубава дата / в 14:13:41. И понеже не се съмнявам в реакцията ти, а и не ми пука за "форумния ми имидж", заповядай със 100 000лв. облог и с удоволствие ще ти покажа разпечатки от брокера. Това, че не всички използваме форума да разкажем за всяка сделка си е наше право. Предпочитам да чета и да търгувам, а не да пиша / отново имам това право/.
И понеже така или иначе сега пиша мога да споделя , че засега все още не смея да влезна отново в позицията, въпреки, че вече ме сърбят и двете ръце . Като цяло много рядко съм оставал без акции в хим, но цялостната конюнктура за жалост ме насочи почти изцяло на външните пазари. В БФБ запазих основно Гагарин и Трейс, като първите не мисля засега да пипам, а при вторите се надявам само да купувам с дългосрочна визия.
Колкото до хим. очевидно има голям продавач и това ме възпира от връщане в позицията, но ако не съм изпуснал момента ще се включа и тук защото такава ликвидност и следователно опция за вход и изход на БФБ друга нема
Успех на всички!
Щях да забравя и групата на Софарма. Там също оставих малко в дъщеричките, но тайничко се надявам и на "мама"! Има шанс да наближим 2-та, а там някъде бих се включил с добър пакет.
Не е препоръка!Last edited by Ташунко със сапа; 17.10.2015, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВсе някой ще започне хорото
търгуваха дружества които отдавна не се бяха появявали на хоризонта,което е
добър знак ,че борсата се събужда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеБид за 30 к на 1.333 - не се вижда всеки ден такова нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДНес продавача го няма. Или е свършил бройките или си почива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеили отговора се крие тук http://dnes.dir.bg/news/burgas-grani...-20310602?nt=4The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДНес продавача го няма. Или е свършил бройките или си почива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеБид за 30 к на 1.333 - не се вижда всеки ден такова нещоThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- За мен тук някъде м/у 1,35 и 1,30 е най голямата съпротива .
На два пъти в период от 3 год. са изтъргувани най големите обеми след прехвърлянето на двата пакета на Атрио .
- Ако това не издържи , то мечките ще са победители в прогнозата за -Финал - 2015г. !
- Лично мнение , - Без препоръка ! - Никой не е застрахован от грешки !
Коментар
-
- За мен тук някъде м/у 1,35 и 1,30 е най голямата съпротива .
На два пъти в период от 3 год. са изтъргувани най големите обеми след прехвърлянето на двата пакета на Атрио .
- Ако това не издържи , то мечките ще са победители в прогнозата за -Финал - 2015г. !
- Лично мнение , - Без препоръка ! - Никой не е застрахован от грешки !
Коментар
Коментар