IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не става за теб а за полки....сигурен съм....
    Излишни нерви хабиш....успех.... но пък имаш верен поглед на нещата в момента....
    Благодаря,

Истината е че точно с теб имахме закачка за цената около 1,6 и аз ти писах нещо от рода, че е малко предлагането на тази цена и не успявам да си запълня квотата по позицията....,та затова реших, че е за мен А иначе мога да кажа, че и ти имаш добър поглед, но вкарваш повечко емоция, а това води до заслепявания понякога Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Тц тц тц не съм аз.Нищо не продавам.Само чакам да видя до къде ще го закарат и обърне ли нагоре тогава ще купя.Дъно не се стремя да оцеля.Дали ще е с 5-6 ст над дъното ми е все тая.Тук за сега имам малко артии,но виж в ЦКБ имам доста.
      Шумко, ти си купи някакви акции от мен / 500 бр./ на около 1,50+ но на левче да ми ги върнеш и не само ти, а другите като теб, че ти си взел 1-2% от това дето селнах )
      Last edited by al4en; 16.10.2015, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
        Понеже "леко" се разпознавам в "един дето купи", искам да те успокоя, че сега прегледах назад и последните 800 бройки съм ги продал на 1 април / хубава дата / в 14:13:41. И понеже не се съмнявам в реакцията ти, а и не ми пука за "форумния ми имидж", заповядай със 100 000лв. облог и с удоволствие ще ти покажа разпечатки от брокера. Това, че не всички използваме форума да разкажем за всяка сделка си е наше право. Предпочитам да чета и да търгувам, а не да пиша / отново имам това право/.
        И понеже така или иначе сега пиша мога да споделя , че засега все още не смея да влезна отново в позицията, въпреки, че вече ме сърбят и двете ръце . Като цяло много рядко съм оставал без акции в хим, но цялостната конюнктура за жалост ме насочи почти изцяло на външните пазари. В БФБ запазих основно Гагарин и Трейс, като първите не мисля засега да пипам, а при вторите се надявам само да купувам с дългосрочна визия.
        Колкото до хим. очевидно има голям продавач и това ме възпира от връщане в позицията, но ако не съм изпуснал момента ще се включа и тук защото такава ликвидност и следователно опция за вход и изход на БФБ друга нема
        Успех на всички!
        Щях да забравя и групата на Софарма. Там също оставих малко в дъщеричките, но тайничко се надявам и на "мама"! Има шанс да наближим 2-та, а там някъде бих се включил с добър пакет.
        Не е препоръка!
        Не става за теб а за полки....сигурен съм....
        Излишни нерви хабиш....успех.... но пък имаш верен поглед на нещата в момента....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Що бре сега погледнах той тръгнал здраво лъм дъното.Вече 1.31 лв станал а мнозина казваха че е невъзможно.Ей ти булка Спасовден .Монти направо е цар.Позна момчето за тоя Флагман че ще го разпертушинят .Колко други го плюеха и обиждаха и казваха че това никога нямало да стане.Дори си спомням един дето купи на 1.60 лв 50-60 к флагмански артии най много се ежеше а то гледай каква стана тоя същия вече е загубил 18 к лв.Неведоми са пътищата божи колеги и затова много пути съм казвал че всичко е възможно на борсата.
          Понеже "леко" се разпознавам в "един дето купи", искам да те успокоя, че сега прегледах назад и последните 800 бройки съм ги продал на 1 април / хубава дата / в 14:13:41. И понеже не се съмнявам в реакцията ти, а и не ми пука за "форумния ми имидж", заповядай със 100 000лв. облог и с удоволствие ще ти покажа разпечатки от брокера. Това, че не всички използваме форума да разкажем за всяка сделка си е наше право. Предпочитам да чета и да търгувам, а не да пиша / отново имам това право/.
          И понеже така или иначе сега пиша мога да споделя , че засега все още не смея да влезна отново в позицията, въпреки, че вече ме сърбят и двете ръце . Като цяло много рядко съм оставал без акции в хим, но цялостната конюнктура за жалост ме насочи почти изцяло на външните пазари. В БФБ запазих основно Гагарин и Трейс, като първите не мисля засега да пипам, а при вторите се надявам само да купувам с дългосрочна визия.
          Колкото до хим. очевидно има голям продавач и това ме възпира от връщане в позицията, но ако не съм изпуснал момента ще се включа и тук защото такава ликвидност и следователно опция за вход и изход на БФБ друга нема
          Успех на всички!
          Щях да забравя и групата на Софарма. Там също оставих малко в дъщеричките, но тайничко се надявам и на "мама"! Има шанс да наближим 2-та, а там някъде бих се включил с добър пакет.
          Не е препоръка!

Коментар

• Днес ще има ли мечка или е ред на кравите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Купувах си аз днес..
              Аз пък миналата седмица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Трябва да е Ташуняк ОВ,той бая накупи на 1,5.Сега е решил да се врътка.
                Тц тц тц не съм аз.Нищо не продавам.Само чакам да видя до къде ще го закарат и обърне ли нагоре тогава ще купя.Дъно не се стремя да оцеля.Дали ще е с 5-6 ст над дъното ми е все тая.Тук за сега имам малко артии,но виж в ЦКБ имам доста.

Коментар

• Тук не трабва да се спекулира с дъна!

Дори смятам, че този въпрос не е и толкова важен! Поради простата причина, че колкото по-ниско се влиза по позицията, толкова по-бързо разликата между реалнтото дъно и входа ще бъде наваксана!
                  Поради тази причина от първостепенно значение, е по-скоро времето за намирането на дъно, а не толкова ценовата разлика с настоящото ниво!

Всеки иска да купува на дъно, но обикновенно успелите, точно там, да го направят са или ясновидци, или късметлии!

Кога ще намери реално дъно! Нека да поразсъждаваме!!!

Ако тоталното дъно е 0,7 да речем, то бързото оттласване вкарва по-сериозните пари над 90-95 стотинки и вече над 1/1,1/1,2 лева.
                  С достигането на границата на вход за „по-големите“ пари, съответно ликвидността от странна на продавачите ще намалява съществено.

Къде е сега тънкия момент!!! Демек обръщачката!!! Как ще се случи???

Поради липсата на „съществени“ купувачи ПФ, ИФ, големи частни инвеститори и прочие, огромната част от ликвидността на купувачите се осигурява от осредняващи, текущи акционери, използващи наличен или новогенериран кеш. Поради факта, че ценовите нива, с оглед на фундамент, изглеждат достатъчно атрактивни, дори при доста по-висока себестойност, с достигането на границата на „по-големите“ пари, те все по трудно ще бъдат „удавяни“ от съществени разпродажби! До тук наблюдавахме именно това „удавяне“, а битката беше „неравностойна“!
                  Следващия много важен момент е, че непосредствено след като това стане факт и имаме корекция с едно 10%, голяма част от подкрепящите позицията ще налеят допълнителна доза кеш от гледна точка на придобитата увереност!

п.п.
                  Не е препоръка...
                  Last edited by Mike Florida; 15.10.2015, 22:35.

Коментар

Купувах си аз днес..
                    ААААА, моля ти се.....
                    Гледай си ПИБ.....
                    Тука няма на къде повече да падаме...

Коментар

Купувах си аз днес..

Коментар

• Купувах си аз днес..

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                          Значи дребосък
                          Трябва да е Ташуняк ОВ,той бая накупи на 1,5.Сега е решил да се врътка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                            1.308 е важно ниво, Фибо 61.8%
                            Утре ше го отнесем като куцо пиле домат
                            Имам от 2,2

Коментар

• 1.308 е важно ниво, Фибо 61.8%
                              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                                може и Батя да разпродава
                                Не е

Коментар

Working...
                                X