Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВ началото на предният ръст (март-април) имаше продавач, който по същият начин си организираше бройките на поръчките. ..
сега да ти кажа, че този чужденец е клиент на голяма "българска" банкаи същия този чужденец захранва с "малки" пакети ПФБК които ги разхвърлят из пазара
в миналото не един път сме били свидетели как чужденец е разхвърлял пакети на няколко ИП с надеждата да избяга по-бързо
нали видяхме, че миналата седмица цената почти стигна 1,30 където кешовата подкрепа на практика свърши и се наложи продавача да се отдръпне.................. симулира се бича атака след което отново следва рязане на бичи глави
лошото според мене е неизвестността ....................... дори ИП не знаят точно колко акции му остават на чужденеца който само им дава пакетите и им се казва "продавайте"
ако не друго, то поне сме виждали чужденци как излизат от БФБ като изгубят търпение ...................... от много чакане накрая на практика цената за изход не ги интересува, само и само да се отърват от "нашите шитове"
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНякои сигурно ще си спомнят какво се случи с тях, изринаха ги с фадромата на третия четвъртия ден..
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВ случая вероятно ще е след вота..
не е препоръка за покупки или продажби на ХИМ-чета .................... просто размисли на "глас"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеПФБК изсипваха, а Елана продават на пакети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДобре Ташунко, кажи сега нещо за бъдещето, за да се вслушам. Имам 10-тина% кеш и се чудя какво да правя. Да разпродам всичко и да чакам да си ги върна по-ниско, да не продавам нищо, но да чакам по-добри нива за тези 10% или да ги набия при сегашните нива?"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДобре Ташунко, кажи сега нещо за бъдещето, за да се вслушам. Имам 10-тина% кеш и се чудя какво да правя. Да разпродам всичко и да чакам да си ги върна по-ниско, да не продавам нищо, но да чакам по-добри нива за тези 10% или да ги набия при сегашните нива?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧел съм много.Това е вярно.Да беше всушвал в думите ми сега нямаше да си толкова изнервен.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧел съм много.Това е вярно.Да беше всушвал в думите ми сега нямаше да си толкова изнервен.
Оцвети ли всички книжки !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТи си всезнайкото
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСамо шутовете и идиотите знаят всичко .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтига се самообижда.Имай достойнство.Знаем че се накълва със скъпи артии и сега си изнервен ама по-спокойно.Все някога може и да избиеш загубите.Към 2030 г може да успееш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеХаха , шут
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ добре де разбрахме какъв си.Аде спри се вече.
Коментар
Коментар