Флагмана ще поведе отново. Ще има гледащи отстрани(монти подобни), невярващи(монти подобни), отричащи(монти подобни), изненадани(монти подобни) и омърлушени(монти подобни).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеГолемия вече втори ден почива?
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеГолемия вече втори ден почива?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко правяп по двайсет лицеви опори на сгрешена прогноза и 20 кюфтета за правилна прогноза сега щях да съм поне 200 кила.....
Само в тозе форум имам поне 30 бутилки спечелени уиски и никакви желаещи вече за бас....
пффффффффффффффффффффф , недей...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко правеше по 20 лицеви опори за всяка сгрешена прогноза щеше да си в страхотна форма – поне физически. Но няма да помогнат за психичното равновесие …
Успешна търговия .
Само в тозе форум имам поне 30 бутилки спечелени уиски и никакви желаещи вече за бас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТози е или ник на полки или от дружинката........
Това с хима ги изкара от равновесие...... а като гледам и ще продължи....
продажбите ще са големи май ....или мажо щеше като в ССВ да излезе с голи гърди да брани на тези нива а той кротува и купува по 100 бройки...в горно положение....
Не е препоръка....
Успешна търговия .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз много ги обичам такива като тебе големички.Много съм ги виждал как млъкват одрямани след време.Внимавай да не станеш като тях.
Това с хима ги изкара от равновесие...... а като гледам и ще продължи....
продажбите ще са големи май ....или мажо щеше като в ССВ да излезе с голи гърди да брани на тези нива а той кротува и купува по 100 бройки...в горно положение....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеАз не разбирам защо си губиш времето да се обясняваш с тези двамата лаладжий. Те са дребни играчи, озлобени от неуспехите си и всичко им е ясно. Пусни ги да си плуват в гьола и им гледай сеира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеpsa psa е онлайн в момента
15.01.2015, 16:17
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Успех ти желая ,честно....
Само ,че не трябваше да пишеш ,че ти си купувача на големия пакет....
Малките вярват ,че мажо покрива позицията ...а сега излезе наяве, че няма покритие в момента а някой от от/ дребен ,среден /пълни по анализ за възможна ниска цена....
Еми точно няма как да направиш голям пакет ако цената спре да пада. Днес взех само около 20 000 и искрено се надявам да падне до 1,5-1,3 / поне там според мен ще видим мажоритаря/.
Промени/изтрий съобщение
А ти не цитираше ли точно това бе ..... ? То наистина като драскаш по цял ден глупости няма как да ги помниш всичките. Жалко е, че всички полезни за форума си тръгнаха от такива като теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеpsa psa е онлайн в момента
Начално
Цитат:
Малките вярват ,че мажо покрива позицията ...а сега излезе наяве, че няма покритие в момента а някой от от/ дребен ,среден /пълни по анализ за възможна ниска цена....
Еми точно няма как да направиш голям пакет ако цената спре да пада. Днес взех само около 20 000 и искрено се надявам да падне до 1,5-1,3 / поне там според мен ще видим мажоритаря/.
Промени/изтрий съобщение
А ти не цитираше ли точно това бе ..... ? То наистина като драскаш по цял ден глупости няма как да ги помниш всичките. Жалко е, че всички полезни за форума си тръгнаха от такива като теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПич твойта работа стана гузен негонен бяга.Кой пък те е забелязал теб че да те има впредвид.Недей зорлен си хвърля кал върху главата ........... че и бас готов да хваща.Леле мале аман вече!!
Начално
Цитат:
Промени/изтрий съобщение
Коментар
Коментар