If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дървен дървен, ма си бучка...
Добре че само 4% и то отскоро, ма пак си е неприятно.
Нейсе, важното е че портфейла расте, нъл брефа и гагата са 10х толкоз...
А главите ни гумени.Едно време имаше такова определение за шопите ,че едните били
дървени,а другите гумени. Каква е разликата ще ми трябва цял ден за да обеснявам.
Само за протокола преди 20 месеца акцията беше 2,45 лв....
Та колко рибоци продадоха...
да не стане тези купувачите днес на 1,20 да станат вместо милионери шарани към лефче.....а може и обратното...но пропуснатите ползи не са загуби....
Сантимента в тази акция просто ме Учудва ....с неговата липса...
Не е препоръка.....
Дни като днешния винаги са приятно изживяване Гледаш как рибоците търсят луд начин да избягат, панират се все повече и повече и преглъщат все по-големи загуби. Клъвнах от един подобен на 1,20, но после си изтеглих поръчките отляво. Когато стадото тръгне към пропастта е най-хубаво да го чакаш долу А ако продължим да падаме с по 10-ина стотинки дневно ви е прекрасно ясно на колко ще купуваме след 2 седмици
Само за протокола преди 20 месеца акцията беше 2,45 лв....
Та колко рибоци продадоха...
да не стане тези купувачите днес на 1,20 да станат вместо милионери шарани към лефче.....а може и обратното...но пропуснатите ползи не са загуби....
Сантимента в тази акция просто ме Учудва ....с неговата липса...
Не е препоръка.....
Дни като днешния винаги са приятно изживяване Гледаш как рибоците търсят луд начин да избягат, панират се все повече и повече и преглъщат все по-големи загуби. Клъвнах от един подобен на 1,20, но после си изтеглих поръчките отляво. Когато стадото тръгне към пропастта е най-хубаво да го чакаш долу А ако продължим да падаме с по 10-ина стотинки дневно ви е прекрасно ясно на колко ще купуваме след 2 седмици
Коментар
ivandavidov
Много се радвам, че продадох всичко преди има-няма година и половина, на цени с +60% над текущите.
От друга страна не се радвам, защото макар и сега да имам няколко пъти по-малко акции, отколкото преди година и половина, все пак имам акции и търпя загуби.
Имаше един чиляк дето си повярва, после втори ... край нямат , но общата в прилика е - в края на амбициите им ....:
Надявам се да си прав ... по ред причини
Имам акции в групата .
грозна гледка ще е, АКО демагога и свинският род в една кочина ровят.
пари се печелят, но погнусата ще е неизмерима, ако войничетата подгънат колене
дане би тук прасето да е решило да смаже и прилапа бизнеса на ТИМ?
нмяма ли да най-сетне да има лов на едър дивеч!???
докога свинете ще вилнеят !?!???
Имаше един чиляк дето си повярва, после втори ... край нямат , но общата в прилика е - в края на амбициите им ....:
Надявам се да си прав ... по ред причини
Имам акции в групата .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар