If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен не ме боли да му мислят други.Казах по-надолу че става за спекула.
А каква е целта на почти ежедневните влизания и писания за корите, титаници или потъник ли беше?
Пишеш неща, които всички знаем.
За мен единствената причина е да дразниш имащите на от високи нива
От края на 2012-та до средата на 2014 с тая акцийка изкарах пари за два 80 квадратни апартамента в Лозенец. Време е това пак да се повтори. Както казваше един колега време е мишлетата да се панират истински и всичко ще си дойде на местенцето. За разлика от банката тук подпиране няма, няма и да има - така че хубавите времена за жътва скоро ще настанат
Не се притеснявай, на 50 стотинки апартаментите ще се върнат на пазара, а ти ще си си същия специалист по акциите с вълшебен боб.
От края на 2012-та до средата на 2014 с тая акцийка изкарах пари за два 80 квадратни апартамента в Лозенец. Време е това пак да се повтори. Както казваше един колега време е мишлетата да се панират истински и всичко ще си дойде на местенцето. За разлика от банката тук подпиране няма, няма и да има - така че хубавите времена за жътва скоро ще настанат
Що да няма подпиране,какво според теб се случи предния път когато акцията слезе до 1.20....според мен даже отново ще има такова вече на 1.10!
Ще набутат кеша в летището, ще си парцелират дейностите, ще насочат паричните потоци в правилните сметки а ще напълнят чантите на дребните с надежди .....
Коментар