IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Осем минаха досега- може да са 10-15...Търпение и упоритост, това за мен са най важните качества на инвеститора

Коментар

• 8 години са бая време, иска се сериозно търпение..

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
        възможно ли е да има изплуване тук? след такова дълго потъване...
        В миналото имаше и по-голямо потъване, ама пък после какво изплуване имаше, колко апартамента се купиха...

Коментар

• Всичко е възможно, не се отчайвайте.Иска търпение

Коментар

• възможно ли е да има изплуване тук? след такова дълго потъване...

Коментар

• нека си ги дразни ,който се връзва
              важно е после да хванем изплуването и да си купим и ний по един апартамент в Лозенец

П.П : ако има такова

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                Мен не ме боли да му мислят други.Казах по-надолу че става за спекула.
                А каква е целта на почти ежедневните влизания и писания за корите, титаници или потъник ли беше?
                Пишеш неща, които всички знаем.
                За мен единствената причина е да дразниш имащите на от високи нива

Коментар

• Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнение
                  От края на 2012-та до средата на 2014 с тая акцийка изкарах пари за два 80 квадратни апартамента в Лозенец. Време е това пак да се повтори. Както казваше един колега време е мишлетата да се панират истински и всичко ще си дойде на местенцето. За разлика от банката тук подпиране няма, няма и да има - така че хубавите времена за жътва скоро ще настанат
                  Не се притеснявай, на 50 стотинки апартаментите ще се върнат на пазара, а ти ще си си същия специалист по акциите с вълшебен боб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    И аз навремето изкарах доста пари от тук и ЦКБ..Купих още на ИПО, ти кога очакваш да дойде това време на мишлетата, скоро ли
                    Киро, Киро !!!

Коментар

• И аз навремето изкарах доста пари от тук и ЦКБ..Купих още на ИПО, ти кога очакваш да дойде това време на мишлетата, скоро ли

Коментар

• Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнение
                        От края на 2012-та до средата на 2014 с тая акцийка изкарах пари за два 80 квадратни апартамента в Лозенец. Време е това пак да се повтори. Както казваше един колега време е мишлетата да се панират истински и всичко ще си дойде на местенцето. За разлика от банката тук подпиране няма, няма и да има - така че хубавите времена за жътва скоро ще настанат
                        Що да няма подпиране,какво според теб се случи предния път когато акцията слезе до 1.20....според мен даже отново ще има такова вече на 1.10!

Коментар

• От края на 2012-та до средата на 2014 с тая акцийка изкарах пари за два 80 квадратни апартамента в Лозенец. Време е това пак да се повтори. Както казваше един колега време е мишлетата да се панират истински и всичко ще си дойде на местенцето. За разлика от банката тук подпиране няма, няма и да има - така че хубавите времена за жътва скоро ще настанат

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                            Или пък излезе?
                            Вероятно е влязъл, за да излезе на лев, но не с къса.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                              11:39:31 1.230 1 111

Императора ли влезе?
                              Или пък излезе?
                              мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Не е критика а предположение.....

Ще набутат кеша в летището, ще си парцелират дейностите, ще насочат паричните потоци в правилните сметки а ще напълнят чантите на дребните с надежди .....

пп Аз съм с куфарите.....
                                Ето това е една чудесна прогноза.

Коментар

Working...
                                X