Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз без да продавам тежестта на акцията в портфейла ми се стопи до под 4% заради ръста на почти всичко останало !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз без да продавам тежестта на акцията в портфейла ми се стопи до под 4% заради ръста на почти всичко останало !
Голям кураж имаш!
Тук само епизодно влизам и при първи сигнал напускам, тежест - че какво е това животно, за тази позиция нема почва за него, от времето на преминаване от превилегировани в нормални!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеАз пускам по-малко на аска, решил съм за момента, че хим, пиб и цкб нямат работа над 5% от портфейла ми. Минаха ми младините на тая гара ще си оставя малко в случай, че влакът потегли. Това са си мои проблеми разбира се
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЛипсата на търпение от ваша страна е позитивен бичи сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Е тоя съхатник и за скап да го дадът па ще се избие на двойни нива, сал от двете камъчета де има, ала много ги залагат дяволите, та и от там дая оценка!
Кога ли ще им ги приберът? - нямам и не се задявам дори от лани с тоа зар...Аз стискам още, но търпението ми е на изчерпване !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАз като малък пренавъртях пружината на домашния часовник и он престана да цъка. Май и тук така. След известно време. Че инерцията на пружината им продължителна.
Е тоя съхатник и за скап да го дадът па ще се избие на двойни нива, сал от двете камъчета де има, ала много ги залагат дяволите, та и от там дая оценка!
Кога ли ще им ги приберът? - нямам и не се задявам дори от лани с тоа зар...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
Сигурно ли е, че все още има пружина? Да не се окаже, че отдавна е изчезнала, а някой върти да натяга
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВ това бъдеще дали се вижда ОСА до края на годината или ще се върнем към публичността и афиширането на доброто корп упр-е след 2-3 години?
"Чрез Сегмента за акции "Премиум" Борсата си постави за цел да фокусира интереса на инвестиционната общност върху най-добрите български публични компании, правейки ги по-лесно разпознаваеми. Залагането на по-високи изисквания за допускане до сегмента, сред които е и изискването за разкриване на регулирана информация и на английски език, са предпоставка за превръщането на компаниите на този сегмент в инвестиционна алтернатива за по-широк кръг от инвеститори." - бях забравил, че са и ПРЕМИУМ акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеПружината се натяга, скоро според мен ще има "ти гониш".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВ това бъдеще дали се вижда ОСА до края на годината или ще се върнем към публичността и афиширането на доброто корп упр-е след 2-3 години?
"Чрез Сегмента за акции "Премиум" Борсата си постави за цел да фокусира интереса на инвестиционната общност върху най-добрите български публични компании, правейки ги по-лесно разпознаваеми. Залагането на по-високи изисквания за допускане до сегмента, сред които е и изискването за разкриване на регулирана информация и на английски език, са предпоставка за превръщането на компаниите на този сегмент в инвестиционна алтернатива за по-широк кръг от инвеститори." - бях забравил, че са и ПРЕМИУМ акция
Коментар
Коментар