IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Голям кураж имаш!
    Тук само епизодно влизам и при първи сигнал напускам, тежест - че какво е това животно, за тази позиция нема почва за него, от времето на преминаване от превилегировани в нормални!
    Е защо, те си даваха дивидент до скоро и си бяха ок ! На тази ниска цена си заслужаваха да се държат дори само заради дивидента !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Аз без да продавам тежестта на акцията в портфейла ми се стопи до под 4% заради ръста на почти всичко останало !
      При мен е същото големи загуби при Хим и Пиб и всичко друго нагоре.. та се чудя търпението добродетел ли е или проявих прекалено много от него. След като акцията цикли на 85ст при бичи пазар какъв е проблема като спихне оптимизма да стане 35. Примерно.. При ПИБ е същото. Такива ми се въртят в главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Аз без да продавам тежестта на акцията в портфейла ми се стопи до под 4% заради ръста на почти всичко останало !

Голям кураж имаш!
        Тук само епизодно влизам и при първи сигнал напускам, тежест - че какво е това животно, за тази позиция нема почва за него, от времето на преминаване от превилегировани в нормални!

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
          Аз пускам по-малко на аска, решил съм за момента, че хим, пиб и цкб нямат работа над 5% от портфейла ми. Минаха ми младините на тая гара ще си оставя малко в случай, че влакът потегли. Това са си мои проблеми разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
            Липсата на търпение от ваша страна е позитивен бичи сигнал
            За цената на акцията тук сигналите на мажо имат значение, а не нашите !

Коментар

• Липсата на търпение от ваша страна е позитивен бичи сигнал

Коментар

• Аз пускам по-малко на аска, решил съм за момента, че хим, пиб и цкб нямат работа над 5% от портфейла ми. Минаха ми младините на тая гара ще си оставя малко в случай, че влакът потегли. Това са си мои проблеми разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Е тоя съхатник и за скап да го дадът па ще се избие на двойни нива, сал от двете камъчета де има, ала много ги залагат дяволите, та и от там дая оценка!
                  Кога ли ще им ги приберът? - нямам и не се задявам дори от лани с тоа зар...
                  Значи не очакваш скоро да изскочи заек от този храст ! Аз стискам още, но търпението ми е на изчерпване !

Коментар

• Да бе, вярно и тук трябваше да има ОСА? Нещо случва ли се?
                    Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                      Аз като малък пренавъртях пружината на домашния часовник и он престана да цъка. Май и тук така. След известно време. Че инерцията на пружината им продължителна.

Е тоя съхатник и за скап да го дадът па ще се избие на двойни нива, сал от двете камъчета де има, ала много ги залагат дяволите, та и от там дая оценка!
                      Кога ли ще им ги приберът? - нямам и не се задявам дори от лани с тоа зар...

Коментар

• Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение

Сигурно ли е, че все още има пружина? Да не се окаже, че отдавна е изчезнала, а някой върти да натяга
                        Аз като малък пренавъртях пружината на домашния часовник и он престана да цъка. Май и тук така. След известно време. Че инерцията на пружината им продължителна.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          В това бъдеще дали се вижда ОСА до края на годината или ще се върнем към публичността и афиширането на доброто корп упр-е след 2-3 години?

"Чрез Сегмента за акции "Премиум" Борсата си постави за цел да фокусира интереса на инвестиционната общност върху най-добрите български публични компании, правейки ги по-лесно разпознаваеми. Залагането на по-високи изисквания за допускане до сегмента, сред които е и изискването за разкриване на регулирана информация и на английски език, са предпоставка за превръщането на компаниите на този сегмент в инвестиционна алтернатива за по-широк кръг от инвеститори." - бях забравил, че са и ПРЕМИУМ акция
                          Тони, не те ли е срам вие от Посредниците да искате и Премиум пазара да редите с ваши си служебни и балонни схеми. Не ви ли стигат 4 индекса със служебни дружества, Ами и Премиум пазар вие да определяте. Стига толкова лакомия, оставете нещо и за нормалните инвеститори и чужди, ако искат да дойдат.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                            Пружината се натяга, скоро според мен ще има "ти гониш".
                            Сигурно ли е, че все още има пружина? Да не се окаже, че отдавна е изчезнала, а някой върти да натяга

Коментар

• Пружината се натяга, скоро според мен ще има "ти гониш".

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                В това бъдеще дали се вижда ОСА до края на годината или ще се върнем към публичността и афиширането на доброто корп упр-е след 2-3 години?

"Чрез Сегмента за акции "Премиум" Борсата си постави за цел да фокусира интереса на инвестиционната общност върху най-добрите български публични компании, правейки ги по-лесно разпознаваеми. Залагането на по-високи изисквания за допускане до сегмента, сред които е и изискването за разкриване на регулирана информация и на английски език, са предпоставка за превръщането на компаниите на този сегмент в инвестиционна алтернатива за по-широк кръг от инвеститори." - бях забравил, че са и ПРЕМИУМ акция
                                Добра стръв! Кълвяха ли шараните, кълвяха ли. Ама, вече не...

Коментар

Working...
                                X