[QUOTE=vlado64;1060005593]
По-спокоен ли ще си ако имах 20 000+ съобщения? Има такива хора в този форум, но не са много читави инвеститори. И не е като да са станали милионери от инвестициите си. 
Още един съвет:
На борсата съм от времето, когато за висша степен на инвестиционен пилотаж се считаше да имаш акции в инвестиционо дружества от отворен тип. А това дали пиша тук или някъде другаде е без никакво значение. Но ако се чувстваш по-спокоен, само заради теб ще се постарая до месец-два да имам поне 10 000+ нови и напълно безсмислени съобщения, колкото за фукане и престиж пред другите съфорумци.
Първоначално изпратено от White Walker
Разгледай мнение

Още един съвет:
- Ако мислиш, че датата на регистрация или броят на мненията на даден потребител са от значение, тогава твоят нов Бог трябва да е някой с мания за величие и императорски комплекси.
На борсата съм от времето, когато за висша степен на инвестиционен пилотаж се считаше да имаш акции в инвестиционо дружества от отворен тип. А това дали пиша тук или някъде другаде е без никакво значение. Но ако се чувстваш по-спокоен, само заради теб ще се постарая до месец-два да имам поне 10 000+ нови и напълно безсмислени съобщения, колкото за фукане и престиж пред другите съфорумци.
Коментар