Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеСъс сигурност съм по-сериозен инвеститор от теб!
Така и не разбрах какво не ти харесва в прозрачността на Хим. , Керезов чете може да си вземе бележки ако кажеш нещо конкретно ....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеСъс сигурност съм по-сериозен инвеститор от теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНищо по същество пак не видях ?
Не виждаш ли че олекваш така бе пич.....някакво мрънкане че си недоволен, като те попита човек от какво конкретно не си доволен , минаваш на обиди .......
Ша знаеш че това е точно поведение на сериозен инвеститор на БФБ-то .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеКомпания, свързана с "Химимпорт", купува вносител на камиони MAN
http://www.capital.bg/biznes/kompani...?ref=cheteno24Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПич, точно на трол като теб няма какво и защо да обяснявам! Живей си със здраве!
Не виждаш ли че олекваш така бе пич.....някакво мрънкане че си недоволен, като те попита човек от какво конкретно не си доволен , минаваш на обиди .......
Ша знаеш че това е точно поведение на сериозен инвеститор на БФБ-то .......Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Компания, свързана с "Химимпорт", купува вносител на камиони MAN
http://www.capital.bg/biznes/kompani...?ref=cheteno24
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНе е моя работа да давам каквото и да било на когото и да е!
Но все пак за справка - от коя дата е последната корпоративна новина, официално публикувана от Химимпорт? Отчетите и други подобни не се броят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеТова го разбирам така ......не ме кефи прозрачността им но не знам точно какво искам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНе е моя работа да давам каквото и да било на когото и да е!Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеДобре де я дай описания как си я представяш прозрачността конкретно и сравни с някое по-прозрачно дружество , в смисъл да знаят от Хима кво да правят за в бъдеще че да ги харесаш?
Но все пак за справка - от коя дата е последната корпоративна новина, официално публикувана от Химимпорт? Отчетите и други подобни не се броят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение+1
Очевидно е, че Химимпорт нямат намерение да станат по-прозрачни от преди, така че няма как да сме убедени, че дивидентната им политика ще се задържи.Last edited by markoci; 17.08.2016, 12:38.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеМдааа... свършиии горивото на тЪз ракета. Едни 4 ст. за 10 г. няма да ме накарат да вкарам и петаче в позицията.
Очевидно е, че Химимпорт нямат намерение да станат по-прозрачни от преди, така че няма как да сме убедени, че дивидентната им политика ще се задържи.
Коментар
Коментар