If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не вярвам и аз, че мислят за добруването на ближния дребен акционер.
А тоя лаф за 31.09, който каза по-доле, беше добър и с добро чувство за хумор, Има нужда в темата. Добре че нямам от тези реликвени бумаги
Мерси Падре ! Без хумор за къде сме, пък бил той и черен ! Ама в нашата българска реалност сме свикнали да е такъв ! Имам от тези акции още от времето когато бяха привилегировани и даваха добър дивидент. Миналата година около дъното купих още няколко хиляди бройки, които по късно успях да продам с малка печалба. Все се надявам, че нещата тук ще се отпушат в един момент и затова не разпродавам всичко. А и виждам шанс в един момент мажо да реши да се продаде на чужд надявам се инвеститор, защото определено има много апетитни активи в холдинга.
Да не би да има нареждане от яхтата и тази година да няма дивидент ! Ама то си е нещо очаквано де ! Голяма изненада ще е ако дадат такъв !
Не вярвам и аз, че мислят за добруването на ближния дребен акционер.
А тоя лаф за 31.09, който каза по-доле, беше добър и с добро чувство за хумор, Има нужда в темата. Добре че нямам от тези реликвени бумаги
Не знам колко са тези който чакат да я "подбутнат",аз съм решил да слизам след 15-20% от сегашните нива,когато и да е това!
"Совите,не са това,което бяха"
Имайки в предвид че туризма отскочи през 2021, може леко да развържат кесията че да побутнат и цената нагоре ....2021 като приходи ще се доближи до 2019 година ......
Много лесно могат да я побутнат цената, но трябва да имат желание, а такова засега не се забелязва, даже една покана за ОСА би я подбутнала според мен
Ще има ли дивидент за 2021.защото в Капитал прочетох че няма.Нали ще решат на събранието на 30.08
Имайки в предвид че туризма отскочи през 2021, може леко да развържат кесията че да побутнат и цената нагоре ....2021 като приходи ще се доближи до 2019 година ......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар