Първоначално изпратено от Windowshopper
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВървят някакви слухове, че Хима /или някой от групата/ са придобили Баумакс. Някой знае ли нещо официално - така ли е, не е ли? Ако е така какво мислите - за добро ли е, за лошо ли?
Я го давайте малко по сериозно .................. или легенди да има
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеа ако не ги е видяла вярно пак може да стане борсов милионер...
при положение, че преди това е била борсов милиардер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБлагородно ти завиждам как ясно виждаш бъдещите движения на акцията. Ако продължаваш така и ги отиграваш, бързо ще станеш борсов милионер. Мисля като ми стигне таргетите да излизам. Въпросът е, че очакванията са ми за първата половина на следващата година, ако не ги стигнем тези нива ще препраглеждам акцията. Но си мисля, че има добри предпоставки да видим отново силен ръст в началото на следващата година.
*не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБлагородно ти завиждам как ясно виждаш бъдещите движения на акцията. Ако продължаваш така и ги отиграваш, бързо ще станеш борсов милионера ако не ги е видяла вярно пак може да стане борсов милионер...
при положение, че преди това е била борсов милиардер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение... Очакванията са ми, да мине до към 2.8-3 лв. и да видим пак връщане до 2 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе най-готиното е, че плахите душици продадоха“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко имах съмнение дали ще мине 2,20 отдавна да бях приключил с тази позиция. Мисля че потенциала тук е много по-голям и затова тази акция е и най-тежка в портфейла ми.
Тепърва нови и нови играчи ще се успокояват за бъдещето на България и икономиката й и ще се включват на пазара. А Химимпорт не случайно е наричан Флагмана на БФБ
*Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНапълно възможно! Скоро счетоводната ще гони 6 лв., а толкова много акции се прибраха по дългосрочни портфейли на големи чужди фондове, че предлагането ще е все по-тънко. Когато решат че има подходящи условия (полит. стабилност и подобрена ик. среда) без да се напъват ще я закарат където си искат. А масата която обича да купува на юруш и да гони дивото по баира може да я закара дори по-нагоре от най- смелите им очаквания
Ситуацията е - мечетата гледат на парцали, докато на бичетата им се гънат крачетата
http://www.dnes.bg/index/2014/11/08/...3,image1#photoНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНапълно възможно! Скоро счетоводната ще гони 6 лв., а толкова много акции се прибраха по дългосрочни портфейли на големи чужди фондове, че предлагането ще е все по-тънко. Когато решат че има подходящи условия (полит. стабилност и подобрена ик. среда) без да се напъват ще я закарат където си искат. А масата която обича да купува на юруш и да гони дивото по баира може да я закара дори по-нагоре от най- смелите им очаквания
Абе най-готиното е, че плахите душици продадоха
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениена 4лв за по сигурно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеЧе колко над 2.40 я чакаш да иде ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеСпециално за Химимпорт - имам много малко акции (наистина много малко) и ще вляза по-стабилно само ако видя цени над 2.40лв. Дотогава е много относително, може да купя още малко акции, но по-големите количества ще ги купувам само при пробив на това ключово ниво. Предпочитам да пропусна малко доходност, отколкото да влизам с двата крака при все още негативни графики (да, графиките по мое мнение все още са в негативна посока).http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеСпециално за Химимпорт - имам много малко акции (наистина много малко) и ще вляза по-стабилно само ако видя цени над 2.40лв.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар