Всички с парички са добре дошли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да инвестираме през 2014?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИ мен няколко приятели ме запитаха за акции наскоро Хора които не са инвестирали в акции! Депозитите били ниски, имотите скъпи, и хората питаха как да направят висока доходност. Но мисля 4е е рано за масата - най вероятно до година две ще е по масово ако тази година направим силна доходност!
Не е препоръка!
аз виках поне 2-3 години ние ще блажим, а те "глупавите" пари вече искат да идват!?!?Last edited by tony1975; 11.01.2014, 21:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес ми се случи нещо странно!
Една позната ми писа на скайпа с молба да я науча как да си купува акции, защото депозита й бил само с 4% доходност!?!?
Не е ли рано?
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес ми се случи нещо странно!
Една позната ми писа на скайпа с молба да я науча как да си купува акции, защото депозита й бил само с 4% доходност!?!?
Не е ли рано?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТук обаче пропускаш един много много важен детайл - въпреки всичко това, има един ключов фундамент, който може да надхвърли всички негативи и да ги обърне - ЕНЕРГИЙНАТА РЕВОЛЮЦИЯ в САЩ. Колкото и да не ги харесвам американците не мога да не им сваля шапка - по всичко личи, че успяват да си набавят необходимата енергия и то по-евтина от всякога - шистов газ, шистов петрол! Аз лично мисля, че това е много голям фактор за излизането им от кризата. Защото скоро те ще бъдат енергийна сила номер 1 в света и това ще ги задържи най-отгоре на хранителната верига.
Корекция ще има със сигурност. Надявам се да не е сега, защото ние сега тръгваме. Борсата в САЩ, обаче, расте от 5 години и не спира да расте! Така че трябва да очакваме и неочакваното, но силно се надявам да не е сега... И шистовата революция много ще помогне да не е сега, според мен.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеИмоти баце... Имоти... Добри оферти бол в момента...
С по 200 лева от заплата месечно няма какъв имот да взема! За това по-добре акции на Софарма имоти АДСИЦ, малко помалко - дивидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениее че какво и е на БФБ? Недей да се плашиш, точно в момента, когато трябва да си най-съсредоточен
Сега само гледам мача как влизат умните пари, после по-малко умните и после как масите почват да прехвърлят депозити.
Най-много може с дивидента да реинвестирам в нещо на БФБ. Но с месечните си вноски мисля че трябва да почна да се оглеждам за друг актив?
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАкциите ще са добра инвестиция ми се струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ аз така - нали нашия е развиващ се пазарThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
http://www.bloomberg.com/news/2014-0...ter-slide.html
Щом тия викат продавайте - начи е време да се влиза и товари по сериозно.
Коментар
Коментар