IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да инвестираме през 2014?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички с парички са добре дошли

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      И мен няколко приятели ме запитаха за акции наскоро Хора които не са инвестирали в акции! Депозитите били ниски, имотите скъпи, и хората питаха как да направят висока доходност. Но мисля 4е е рано за масата - най вероятно до година две ще е по масово ако тази година направим силна доходност!

Не е препоръка!
      ако тази година направим +30 , догодина ще е лудница!!!
      аз виках поне 2-3 години ние ще блажим, а те "глупавите" пари вече искат да идват!?!?
      Last edited by tony1975; 11.01.2014, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Днес ми се случи нещо странно!
        Една позната ми писа на скайпа с молба да я науча как да си купува акции, защото депозита й бил само с 4% доходност!?!?

Не е ли рано?
        И мен няколко приятели ме запитаха за акции наскоро Хора които не са инвестирали в акции! Депозитите били ниски, имотите скъпи, и хората питаха как да направят висока доходност. Но мисля 4е е рано за масата - най вероятно до година две ще е по масово ако тази година направим силна доходност!

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Днес ми се случи нещо странно!
          Една позната ми писа на скайпа с молба да я науча как да си купува акции, защото депозита й бил само с 4% доходност!?!?

Не е ли рано?

Коментар

• Днес ми се случи нещо странно!

Не е ли рано?

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
              Тук обаче пропускаш един много много важен детайл - въпреки всичко това, има един ключов фундамент, който може да надхвърли всички негативи и да ги обърне - ЕНЕРГИЙНАТА РЕВОЛЮЦИЯ в САЩ. Колкото и да не ги харесвам американците не мога да не им сваля шапка - по всичко личи, че успяват да си набавят необходимата енергия и то по-евтина от всякога - шистов газ, шистов петрол! Аз лично мисля, че това е много голям фактор за излизането им от кризата. Защото скоро те ще бъдат енергийна сила номер 1 в света и това ще ги задържи най-отгоре на хранителната верига.
              Корекция ще има със сигурност. Надявам се да не е сега, защото ние сега тръгваме. Борсата в САЩ, обаче, расте от 5 години и не спира да расте! Така че трябва да очакваме и неочакваното, но силно се надявам да не е сега... И шистовата революция много ще помогне да не е сега, според мен.
              нахендриха се с този шистов газ и скоро това ще се отрази в баланса им по текущата сметка доларът ще пада според мен 1.3550 е страхотна подкрепа и не вярвам да я бият. За шистовия петрол и газ гледах статистика как производството пада с по 30-50% на година защото най-големите залежи са на повърхността и първи се обработват
              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Имоти баце... Имоти... Добри оферти бол в момента...
                Ами и аз това викам на МНИ България(дружеството на БРЕФ), ама хората си взимат 1,2млн на година възнаграждение и викат няма подходящи проекти за нашите(вашите) 25млн!!!

С по 200 лева от заплата месечно няма какъв имот да взема! За това по-добре акции на Софарма имоти АДСИЦ, малко помалко - дивидент

Коментар

• Имоти баце... Имоти... Добри оферти бол в момента...
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                    е че какво и е на БФБ? Недей да се плашиш, точно в момента, когато трябва да си най-съсредоточен
                    Не се плаша, просто мисля че колкото купих - купих на "онези" цени.
                    Сега само гледам мача как влизат умните пари, после по-малко умните и после как масите почват да прехвърлят депозити.
                    Най-много може с дивидента да реинвестирам в нещо на БФБ. Но с месечните си вноски мисля че трябва да почна да се оглеждам за друг актив?
                    Поздрави!

Коментар

• е че какво и е на БФБ? Недей да се плашиш, точно в момента, когато трябва да си най-съсредоточен
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• някой с друга алтернатива, че на БФБ водата много взе да завира?

Коментар

• А пусналият анкетата е пропуснал най-интересното. Проблем обаче, Коледа мина...
                          Last edited by Pyramid; 09.01.2014, 10:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            Акциите ще са добра инвестиция ми се струва
                            А добрата убива съвършената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              И аз така - нали нашия е развиващ се пазар
                              Мани мани - ние сме Emerging power направо
                              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                              не е препоръка

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2014-0...ter-slide.html

Щом тия викат продавайте - начи е време да се влиза и товари по сериозно.

Коментар

Working...
                                X