IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма станали милионери от взаимен фонд!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
    Все едно чета описание на Драго Чая.
    и той ли лайфи при баба си и вечер надига ракията с нея?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      така е
      аз само знам за твои големи удари
      и едан микро загуба в саламаджийницата
      но ми е чудно къде ти отиват парите от големите печарби след като не се отразяват в активите???
      като живееш при баба си - кореняк софиянец, не плащаш за разни панелки наеми или кредити
      като няма лек амтомобил да те подяжда
      като издържаш едночленно семейство
      остава много скъпа любовница - няма друго какво или поне аз не се сещам !!!!!
      ако е така - респект
      Все едно чета описание на Драго Чая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Вече дори не смятам да ти отговарям на откровените глупости.

Достатъчно хора в тоя форум знаят поне горе-долу в коя позиция кога съм влизал и какво съм изкарал като капиталова доходност и дивиденти.
        така е
        аз само знам за твои големи удари
        и една микро загуба в саламаджийницата
        но ми е чудно къде ти отиват парите от големите печарби след като не се отразяват в активите???
        като живееш при баба си - кореняк софиянец, не плащаш за разни панелки наеми или кредити
        като няма лек амтомобил да те подяжда
        като издържаш едночленно семейство
        остава много скъпа любовница - няма друго какво или поне аз не се сещам !!!!!
        ако е така - респект
        Last edited by fortiss; 24.11.2015, 17:38.

Коментар

• Вече дори не смятам да ти отговарям на откровените глупости.

Достатъчно хора в тоя форум знаят поне горе-долу в коя позиция кога съм влизал и какво съм изкарал като капиталова доходност и дивиденти.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ти правиш ли някаква разлика между например инвестиционен фонд и бамка? Сравнението на Allianz с някаква льохманска банка е все едно да сравняваш пъпеши с мишешки курешки или кораби с кокъли.

Я кажи: от какво съм губил? От "саламът" загубих стотина лева и нещо. Друго? Подсети ме, щото аз не мога да се сетя.
            Кажи от какво НЕ си губил, като няма акция да е нагоре? Пък за любимото ти златце да не говорим. Колкото и да стискаш артии - вече са на загуба, няма значение че не си я осребрил И при саламите разпъваше локумите, разпъваш и при другите - и там същата работа.

Алианц е много по-лесен за катурване от коя да е банка, общо взето по-мошеническия бизнес е застрахователния - после банковия. Те затуй и пробваха да си купят банка, ама освен още загуби друго не успяха да направят.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              Ти от какво ли не си губил, та салама само между другото Никито ти го наби хахахаха
              Могъщи бяха и Леман Брос - къде са сега?

ПП: може би за теб тричките са едно и също - едни думички дето ги ползваш без да имаш никакъв допир с коя да е от фирмите? Мен драгинко не мож ме впечатли с кънтенето си на кухо, че няма да се учудя да съм по-напред в материала и от теб предвид аматьорското ниво в Б-стан.
              Ти правиш ли някаква разлика между например инвестиционен фонд и бамка? Сравнението на Allianz с някаква льохманска банка е все едно да сравняваш пъпеши с мишешки курешки или кораби с кокъли.

Я кажи: от какво съм губил? От "саламът" загубих стотина лева и нещо. Друго? Подсети ме, щото аз не мога да се сетя.

Коментар

• Интересни движения при активите на КИС

добре, че е БНБ да видим малко инфо, че ако чакам на Стоенчу

Коментар

Правителството е спасявало Allianz? И колко пари е извадило, за да "спаси" компания, управляваща почти 2 ГБ в евро? А може би за тебе Allianz, ING и AIG са едно и също?

Да твърдиш, че могъща кампания като Allianz може да бъде съборена от еднократна загуба от 2-3 МБ е толкова смешно, колкото обвиненията, че аз съм фалирал като инвеститор на БФБ от стотината кинта загуба от Саламаджийницата - просто една нелепост.

Чул си нещо и недочул - ама дрънкането е лесно.
                  Ти от какво ли не си губил, та салама само между другото Никито ти го наби хахахаха
                  Могъщи бяха и Леман Брос - къде са сега?

ПП: може би за теб тричките са едно и също - едни думички дето ги ползваш без да имаш никакъв допир с коя да е от фирмите? Мен драгинко не мож ме впечатли с кънтенето си на кухо, че няма да се учудя да съм по-напред в материала и от теб предвид аматьорското ниво в Б-стан.

Коментар

Когато любимците ти се пробват с ДресднерБанк, след което са принудени да я продадат за стотинки - немското правителство ги измъква от най-големите лайна именно Естествено пак губят милиарди, ама са си свикнали...а и не са техни лични пари хахахаха
                    Не съм се и съмнявал че не познаваш туй, в което караш "клиентите" си да инвестират...

ПП: а наркомани без съмнение познаваш, в твоите среди трудното е нормален да се завърти Колко изкара от продажба на мечти? За хероина ще те питам допълнително
                    Правителството е спасявало Allianz? И колко пари е извадило, за да "спаси" компания, управляваща почти 2 ГБ в евро? А може би за тебе Allianz, ING и AIG са едно и също?

Да твърдиш, че могъща кампания като Allianz може да бъде съборена от еднократна загуба от 2-3 МБ е толкова смешно, колкото обвиненията, че аз съм фалирал като инвеститор на БФБ от стотината кинта загуба от Саламаджийницата - просто една нелепост.

Чул си нещо и недочул - ама дрънкането е лесно.

Коментар

• Тема, напред, ходом марш!

Коментар

?????????

Ти вярно си някакъв наркоман - чувал съм, че от хероинът човек сънува ного цветни и реалистически... небивалици. Коя държава какъв АлианцЪ е спасявала? На коя планета и в коя галактика?
                        Когато любимците ти се пробват с ДресднерБанк, след което са принудени да я продадат за стотинки - немското правителство ги измъква от най-големите лайна именно Естествено пак губят милиарди, ама са си свикнали...а и не са техни лични пари хахахаха
                        Не съм се и съмнявал че не познаваш туй, в което караш "клиентите" си да инвестират...

ПП: а наркомани без съмнение познаваш, в твоите среди трудното е нормален да се завърти Колко изкара от продажба на мечти? За хероина ще те питам допълнително
                        Last edited by redcretin; 19.11.2015, 04:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          той добре си рекламира ама балъците са много малко и затова си прекарва времето във форума
                          С Нушенцето вървеше по-добре, ама не съм я засичал напоследък

Коментар

Подценяваш Импа, човека просто рекламира -за да обере комисиони
                            той добре си рекламира ама балъците са много малко и затова си прекарва времето във форума

Коментар

Ти ако си кьорав - аз не съм, виж си сам графиката
                              Да не говорим че АлианцЪ го спаси държавата баш тая криза, та не се излагай повече с "нормално управляван" фонд.

?????????

Ти вярно си някакъв наркоман - чувал съм, че от хероинът човек сънува ного цветни и реалистически... небивалици. Коя държава какъв АлианцЪ е спасявала? На коя планета и в коя галактика?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                продължавам да ти казвам, че причиняваш страдание единствено на себе си, ама ще го усетиш като стигнеш до пенсия!
                                Подценяваш Импа, човека просто рекламира -за да обере комисиони

Коментар

Working...
                                X