Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма станали милионери от взаимен фонд!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетака е
аз само знам за твои големи удари
и едан микро загуба в саламаджийницата
но ми е чудно къде ти отиват парите от големите печарби след като не се отразяват в активите???
като живееш при баба си - кореняк софиянец, не плащаш за разни панелки наеми или кредити
като няма лек амтомобил да те подяжда
като издържаш едночленно семейство
остава много скъпа любовница - няма друго какво или поне аз не се сещам !!!!!
ако е така - респект
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВече дори не смятам да ти отговарям на откровените глупости.
Достатъчно хора в тоя форум знаят поне горе-долу в коя позиция кога съм влизал и какво съм изкарал като капиталова доходност и дивиденти.
аз само знам за твои големи удари
и една микро загуба в саламаджийницата
но ми е чудно къде ти отиват парите от големите печарби след като не се отразяват в активите???
като живееш при баба си - кореняк софиянец, не плащаш за разни панелки наеми или кредити
като няма лек амтомобил да те подяжда
като издържаш едночленно семейство
остава много скъпа любовница - няма друго какво или поне аз не се сещам !!!!!
ако е така - респектLast edited by fortiss; 24.11.2015, 17:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи правиш ли някаква разлика между например инвестиционен фонд и бамка? Сравнението на Allianz с някаква льохманска банка е все едно да сравняваш пъпеши с мишешки курешки или кораби с кокъли.
Я кажи: от какво съм губил? От "саламът" загубих стотина лева и нещо. Друго? Подсети ме, щото аз не мога да се сетя.И при саламите разпъваше локумите, разпъваш и при другите - и там същата работа.
Алианц е много по-лесен за катурване от коя да е банка, общо взето по-мошеническия бизнес е застрахователния - после банковия. Те затуй и пробваха да си купят банка, ама освен още загуби друго не успяха да направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТи от какво ли не си губил, та салама само между другото Никито ти го наби хахахаха
Могъщи бяха и Леман Брос - къде са сега?
ПП: може би за теб тричките са едно и също - едни думички дето ги ползваш без да имаш никакъв допир с коя да е от фирмите? Мен драгинко не мож ме впечатли с кънтенето си на кухо, че няма да се учудя да съм по-напред в материала и от теб предвид аматьорското ниво в Б-стан.
Я кажи: от какво съм губил? От "саламът" загубих стотина лева и нещо. Друго? Подсети ме, щото аз не мога да се сетя.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПравителството е спасявало Allianz? И колко пари е извадило, за да "спаси" компания, управляваща почти 2 ГБ в евро? А може би за тебе Allianz, ING и AIG са едно и също?
Да твърдиш, че могъща кампания като Allianz може да бъде съборена от еднократна загуба от 2-3 МБ е толкова смешно, колкото обвиненията, че аз съм фалирал като инвеститор на БФБ от стотината кинта загуба от Саламаджийницата - просто една нелепост.
Чул си нещо и недочул - ама дрънкането е лесно.
Могъщи бяха и Леман Брос - къде са сега?
ПП: може би за теб тричките са едно и също - едни думички дето ги ползваш без да имаш никакъв допир с коя да е от фирмите? Мен драгинко не мож ме впечатли с кънтенето си на кухо, че няма да се учудя да съм по-напред в материала и от теб предвид аматьорското ниво в Б-стан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеКогато любимците ти се пробват с ДресднерБанк, след което са принудени да я продадат за стотинки - немското правителство ги измъква от най-големите лайна именноЕстествено пак губят милиарди, ама са си свикнали...а и не са техни лични пари хахахаха
Не съм се и съмнявал че не познаваш туй, в което караш "клиентите" си да инвестират...
ПП: а наркомани без съмнение познаваш, в твоите среди трудното е нормален да се завъртиКолко изкара от продажба на мечти? За хероина ще те питам допълнително
Да твърдиш, че могъща кампания като Allianz може да бъде съборена от еднократна загуба от 2-3 МБ е толкова смешно, колкото обвиненията, че аз съм фалирал като инвеститор на БФБ от стотината кинта загуба от Саламаджийницата - просто една нелепост.
Чул си нещо и недочул - ама дрънкането е лесно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение?????????
Ти вярно си някакъв наркоман - чувал съм, че от хероинът човек сънува ного цветни и реалистически... небивалици. Коя държава какъв АлианцЪ е спасявала? На коя планета и в коя галактика?Естествено пак губят милиарди, ама са си свикнали...а и не са техни лични пари хахахаха
Не съм се и съмнявал че не познаваш туй, в което караш "клиентите" си да инвестират...
ПП: а наркомани без съмнение познаваш, в твоите среди трудното е нормален да се завъртиКолко изкара от продажба на мечти? За хероина ще те питам допълнително
Last edited by redcretin; 19.11.2015, 04:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениетой добре си рекламира ама балъците са много малко и затова си прекарва времето във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеПодценяваш Импа, човека просто рекламира -за да обере комисиони
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТи ако си кьорав - аз не съм, виж си сам графиката
Да не говорим че АлианцЪ го спаси държавата баш тая криза, та не се излагай повече с "нормално управляван" фонд.
?????????
Ти вярно си някакъв наркоман - чувал съм, че от хероинът човек сънува ного цветни и реалистически... небивалици. Коя държава какъв АлианцЪ е спасявала? На коя планета и в коя галактика?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепродължавам да ти казвам, че причиняваш страдание единствено на себе си, ама ще го усетиш като стигнеш до пенсия!
Коментар
Коментар