IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да купуваме в тези размирни дни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С въпроса си исках да кажа - имахме ръст и видяхме какво лети при този ръст(ако приемем че не бе надут балона от Таксун де)
    Сега имаме шанс за поправка - акциите се връщат на сладурски нива и кои от тях да купим?
    Аз лично не бих влизал сега при Атера(да ме прощава приятеля Пиб), Агро финанс и Корп, например - при нивата на които ми се подлагат Инс, Сфарм, Емка, Елхим и някои други - да не посочвам по съвета на Б.Греъм

Успех на всички!

Коментар

• Инвеститорско потрепване
      Индексите на Българската фондова борса отчетоха сериозен спад, но към края на деня намериха подкрепа

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Още малко ще напишеш ,, Купувай само моите чорапки"
        Иначе за сертификатите ми стана интересно, какви по-точно?
        Както виждаш не казвам това, колкото и да си им навит За сертификати, какво да кажа, не разбирам защо вече 12 години никой не се пробва да пусне нещо върху СОФИКС.

Коментар

• Идея !!!!
          Купи 20 годишна запазена кола и забрави за нея 30 години.След това антикварната и стойност ще е в пъти повече.

Ако до тогава не са е разфасовали зелените берачи на джилезо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Купувай български стоки!! Който продължава да произвежда въпреки идиотиите - заслужава!!! За артиите, ако намеря сгода бих купувал Соди. Бих скочил и в някакви български сертификати, но посредниците в БГ, барабар с банките и пенсионните се барат за мъдурите и нищо не правят
            Още малко ще напишеш ,, Купувай само моите чорапки"
            Иначе за сертификатите ми стана интересно, какви по-точно?

Коментар

• Купувай български стоки!! Който продължава да произвежда въпреки идиотиите - заслужава!!! За артиите, ако намеря сгода бих купувал Соди. Бих скочил и в някакви български сертификати, но посредниците в БГ, барабар с банките и пенсионните се барат за мъдурите и нищо не правят

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                В момента е точно обратното на 2007 г...
                ++++++++
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Вместо да се пържиш цял живот на БФБ, купи си един апартамент в София, Пловдив или Варна и забрави за него за около 30 години, само дай банковата сметка на фирма за управление на имоти. Знам, че си млад. След като мине срока ще му вземеш една ракла шума /пари/ и ще останеш много приятно учуден.
                  Пак ръсиш мъдрос........
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• В момента е точно обратното на 2007, тогава всичко беше толкова добре, че който е купувал тогава едва ли е спечелил

Контрериан инвестирането, ако се прилага адекватно може да доведе до над средните за пазара резултати.
                    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Хайде момчета, света и България са преживяли мнооого по тежки дни!
                      Кое му е тежкото на дните?

Липсата на кабинет, благоприятна за икономиката в България http://borsi.blog.bg/biznes/2013/02/...gariia.1055714
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

нищо не чистя - само купувам!!!
                        Тони, то сега ако не купуваш кога

Това си е веднъж на 10 години
                        Veni, Vidi, Vici

Коментар

Вместо да се пържиш цял живот на БФБ, купи си един апартамент в София, Пловдив или Варна и забрави за него за около 30 години. Знам, че си млад. След като мине срока ще му вземеш една ракла шума /пари/ и ще останеш много приятно учуден.
                          Купи си Панеляк Ще има антикварна стойност като паметник соц.строителство.
                          Лорда е прав до някъде.Купи ИМОТ( не апартамент и не в БГ).а в бяла държава без имотен балон (Германия,Белгия,Финландия) .Ако избереш Белгия във Фламандската част ,а не във френскоговорящата Валония.Има прекрасни студия до 30 к Е и живописни къщи за 40 к Е.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                            Колега гледай на развитие на нещата глобално не локално.
                            ако чакаш глобален спад тогава е ясно-
                            1. Злато
                            2. Имот
                            3. Имот с голямо мазе
                            .....и над 2000м надморска- май дотам е стигал Потопа

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                              Горива,трайни хранителни продукти,лекарства и средства за защита.И складиране в бомбоубежище.
                              +1
                              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

здрасти приятел, да знам какво имаш - ама съм деликатен и го пазя в тайна
                                значи викаш да купуваме тия ш....е дето ще подскочат х3?
                                че са ш...., са
                                но и на 20лв пак бяха
                                не че ще ги стигнат някога пак, но поне са ликвидни
                                фармата си е ОК, но под 2лв....няма да я оставят обаче то е ясно
                                по-лесно е да купиш 10 шита. от тях два да избият рибата
                                и си гарантирано 2х
                                пък както казах - доброто ще си катери бавно

Коментар

Working...
                                X