В тези размирни дни купувайте акции, които отговарят на инвестиционната ви стратегия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да купуваме в тези размирни дни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеслушай мисирката и купувай енергодружества .................... аз ще си купувам тимаджийски шитове
Значи ти залагаш на тим - не им ли е рано?
аха ерп-та неможе запорираха ги!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА и само да питам , щото си директен, ТРЕЙСките не си ли роднина с тях, ти си заралия нали, сигурно назнайваш нещо за родата им ? дай жокер за родата, ментарджии ли са , Иначе , аз доволен бях преди сплита , попитал бях, що само сплит и неможе ли , от историческите ПП да раздадът и 0,25лв. дивидент и бях чут !
Ама виж сега до къде я докараха ;- имаше форумци предрекоха спада като очакван резултат от свитите им оферти , и се оказаха прави , -ПОЗДРАВЛЕНИЯ за ТЯХ !
Та кажи и нещо за родата , ако знаеш -УСПЕХ
имам техни.
Коментар
-
А и само да питам , щото си директен, ТРЕЙСките не си ли роднина с тях, ти си заралия нали, сигурно назнайваш нещо за родата им ? дай жокер за родата, ментарджии ли са , Иначе , аз доволен бях преди сплита , попитал бях, що само сплит и неможе ли , от историческите ПП да раздадът и 0,25лв. дивидент и бях чут !
Ама виж сега до къде я докараха ;- имаше форумци предрекоха спада като очакван резултат от свитите им оферти , и се оказаха прави , -ПОЗДРАВЛЕНИЯ за ТЯХ !
Та кажи и нещо за родата , ако знаеш -УСПЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеХа, ! Тони , ти сериозно ли ? А си и с не малка кесия в БФБейския пояс !
продал ХИМии сега купува , ;-продал 3К от ср. 1,70 ГАЗове до 4,30 купил
на 3,61 1200бр. продал същите от 4,10 до 3,90 ; пак заредил сега 1270бр.
днес и ФПП и ХИМии , СИНЕРГиите 1,05 до 1,10 днес върнати до 0,815 ????
За какви % говориш , чакай самоо СЕНхл, ликвидирал до 2,82 , чакакаме до 1200бр
да посрешнем от 2,16/2,03 ако е рекъл бог ? ТРЕСките леквидирал /там само до четвъртинка примерно 1000бр./ сега полувината възтановена 3,03+ избор бол до 3,16,
ЕНЕмаПрив, съм ги зачесъл онагъоре, за ФИБата не говоря ,;- ще искаш и от твоити ?
пълня по малко внимателската имам продадени и ТРЕЙДърки над 1,82 и си чакам, но там с не повече от 1/5 част се заигравам, при мама с повече и сега си пълня скромно - РИСКОВО е ! но ако не сега , ..... и тъй за какви проц... ?
е рисково-че то къде не е рисково?Last edited by tony1975; 20.02.2013, 23:24.
Коментар
-
Ха, ! Тони , ти сериозно ли ? А си и с не малка кесия в БФБейския пояс !
продал ХИМии сега купува , ;-продал 3К от ср. 1,70 ГАЗове до 4,30 купил
на 3,61 1200бр. продал същите от 4,10 до 3,90 ; пак заредил сега 1270бр.
днес и ФПП и ХИМии , СИНЕРГиите 1,05 до 1,10 днес върнати до 0,815 ????
За какви % говориш , чакай самоо СЕНхл, ликвидирал до 2,82 , чакакаме до 1200бр
да посрешнем от 2,16/2,03 ако е рекъл бог ? ТРЕСките леквидирал /там само до четвъртинка примерно 1000бр./ сега полувината възтановена 3,03+ избор бол до 3,16,
ЕНЕмаПрив, съм ги зачесъл онагъоре, за ФИБата не говоря ,;- ще искаш и от твоити ?
пълня по малко внимателската имам продадени и ТРЕЙДърки над 1,82 и си чакам, но там с не повече от 1/5 част се заигравам, при мама с повече и сега си пълня скромно - РИСКОВО е ! но ако не сега , ..... и тъй за какви проц... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмпа зает с организиране на легионите си за кръглата маса и с програмата на бъдещото си правителство.
Напълно съгласен с тебе, за какво да те извинявам. Вече е късничко за капиталова от Атерки, като не ме послуша по ранко да купиш...
Е, ще има скоро 17-18% чист дивидент , ма туй проценти ли са за тебе. , пък и не си падаш по дивидентни и адсици.
Освен тези дето си споменал бих добавил и Неохими и Фазерлеси. Днеска допълних малко и от двете много сгодничко.
Абе все повече промоции ще има до края на годината. Сбирай кеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе къде е Импето, той сигурно тия дни е в стихията си
Аз лично не бих влизал сега при Атера(да ме прощава приятеля Пиб), Агро финанс и Корп, например - при нивата на които ми се подлагат Инс, Сфарм, Емка, Елхим и някои други - да не посочвам по съвета на Б.Греъм
Е, ще има скоро 17-18% чист дивидент , ма туй проценти ли са за тебе. , пък и не си падаш по дивидентни и адсици.
Освен тези дето си споменал бих добавил и Неохими и Фазерлеси. Днеска допълних малко и от двете много сгодничко.
Абе все повече промоции ще има до края на годината. Сбирай кеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениече са ш...., са
но и на 20лв пак бяха
не че ще ги стигнат някога пак, но поне са ликвидни
фармата си е ОК, но под 2лв....няма да я оставят обаче то е ясно
по-лесно е да купиш 10 шита. от тях два да избият рибата
и си гарантирано 2х
пък както казах - доброто ще си катери бавно
Коментар
Коментар