IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да купуваме в тези размирни дни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В тези размирни дни купувайте акции, които отговарят на инвестиционната ви стратегия
    Life won't wait for you.

Коментар

• EUR/USD 1.3277/84

И ПОЧЕРВЕНЯ ПО ЩАТСКОоооо, а МОНТИ сигорно съзерцава топкатааа

Коментар

• Препоръчвам на мичетата да купуват тоалетна хартия.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          слушай мисирката и купувай енергодружества .................... аз ще си купувам тимаджийски шитове
          не знам кой е мисирката и се надявам да не пренесете караниците си тук.
          Значи ти залагаш на тим - не им ли е рано?
          аха ерп-та неможе запорираха ги!!!

Коментар

• Какво да купуваме в тези размирни дни?
            слушай мисирката и купувай енергодружества .................... аз ще си купувам тимаджийски шитове

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              А и само да питам , щото си директен, ТРЕЙСките не си ли роднина с тях, ти си заралия нали, сигурно назнайваш нещо за родата им ? дай жокер за родата, ментарджии ли са , Иначе , аз доволен бях преди сплита , попитал бях, що само сплит и неможе ли , от историческите ПП да раздадът и 0,25лв. дивидент и бях чут !
              Ама виж сега до къде я докараха ;- имаше форумци предрекоха спада като очакван резултат от свитите им оферти , и се оказаха прави , -ПОЗДРАВЛЕНИЯ за ТЯХ !
              Та кажи и нещо за родата , ако знаеш -УСПЕХ
              ами бачкат си добре хората, тук в Ст. Загора имат офис - но основно тук е ПиЕсАй.
              имам техни.

Коментар

• А и само да питам , щото си директен, ТРЕЙСките не си ли роднина с тях, ти си заралия нали, сигурно назнайваш нещо за родата им ? дай жокер за родата, ментарджии ли са , Иначе , аз доволен бях преди сплита , попитал бях, що само сплит и неможе ли , от историческите ПП да раздадът и 0,25лв. дивидент и бях чут !
                Ама виж сега до къде я докараха ;- имаше форумци предрекоха спада като очакван резултат от свитите им оферти , и се оказаха прави , -ПОЗДРАВЛЕНИЯ за ТЯХ !
                Та кажи и нещо за родата , ако знаеш -УСПЕХ

Коментар

• Абе гледам, че Камен Колчев се е обадил ..... и се притесних ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• само от МЪРТВАТА ЕНеМаПе, през двете платф. съм продал 1250
                    и ЕЛАРГа днес хиледарка почти , не съм в платформата , но оборота ми е голям
                    следнова год. ,,,,стигам до над десет сделки ;- време му е

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Ха, ! Тони , ти сериозно ли ? А си и с не малка кесия в БФБейския пояс !
                      продал ХИМии сега купува , ;-продал 3К от ср. 1,70 ГАЗове до 4,30 купил
                      на 3,61 1200бр. продал същите от 4,10 до 3,90 ; пак заредил сега 1270бр.
                      днес и ФПП и ХИМии , СИНЕРГиите 1,05 до 1,10 днес върнати до 0,815 ????
                      За какви % говориш , чакай самоо СЕНхл, ликвидирал до 2,82 , чакакаме до 1200бр
                      да посрешнем от 2,16/2,03 ако е рекъл бог ? ТРЕСките леквидирал /там само до четвъртинка примерно 1000бр./ сега полувината възтановена 3,03+ избор бол до 3,16,
                      ЕНЕмаПрив, съм ги зачесъл онагъоре, за ФИБата не говоря ,;- ще искаш и от твоити ?
                      пълня по малко внимателската имам продадени и ТРЕЙДърки над 1,82 и си чакам, но там с не повече от 1/5 част се заигравам, при мама с повече и сега си пълня скромно - РИСКОВО е ! но ако не сега , ..... и тъй за какви проц... ?
                      човек ти ме разцъка направо!!!
                      е рисково-че то къде не е рисково?
                      Last edited by tony1975; 20.02.2013, 23:24.

Коментар

• Ха, ! Тони , ти сериозно ли ? А си и с не малка кесия в БФБейския пояс !
                        продал ХИМии сега купува , ;-продал 3К от ср. 1,70 ГАЗове до 4,30 купил
                        на 3,61 1200бр. продал същите от 4,10 до 3,90 ; пак заредил сега 1270бр.
                        днес и ФПП и ХИМии , СИНЕРГиите 1,05 до 1,10 днес върнати до 0,815 ????
                        За какви % говориш , чакай самоо СЕНхл, ликвидирал до 2,82 , чакакаме до 1200бр
                        да посрешнем от 2,16/2,03 ако е рекъл бог ? ТРЕСките леквидирал /там само до четвъртинка примерно 1000бр./ сега полувината възтановена 3,03+ избор бол до 3,16,
                        ЕНЕмаПрив, съм ги зачесъл онагъоре, за ФИБата не говоря ,;- ще искаш и от твоити ?
                        пълня по малко внимателската имам продадени и ТРЕЙДърки над 1,82 и си чакам, но там с не повече от 1/5 част се заигравам, при мама с повече и сега си пълня скромно - РИСКОВО е ! но ако не сега , ..... и тъй за какви проц... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Импа зает с организиране на легионите си за кръглата маса и с програмата на бъдещото си правителство.

Напълно съгласен с тебе, за какво да те извинявам. Вече е късничко за капиталова от Атерки, като не ме послуша по ранко да купиш...
                          Е, ще има скоро 17-18% чист дивидент , ма туй проценти ли са за тебе. , пък и не си падаш по дивидентни и адсици.
                          Освен тези дето си споменал бих добавил и Неохими и Фазерлеси. Днеска допълних малко и от двете много сгодничко.
                          Абе все повече промоции ще има до края на годината. Сбирай кеш.
                          еееее веднъж и ти да си на мойта!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            абе къде е Импето, той сигурно тия дни е в стихията си
                            Импа зает с организиране на легионите си за кръглата маса и с програмата на бъдещото си правителство.

Аз лично не бих влизал сега при Атера(да ме прощава приятеля Пиб), Агро финанс и Корп, например - при нивата на които ми се подлагат Инс, Сфарм, Емка, Елхим и някои други - да не посочвам по съвета на Б.Греъм
                            Напълно съгласен с тебе, за какво да те извинявам. Вече е късничко за капиталова от Атерки, като не ме послуша по ранко да купиш...
                            Е, ще има скоро 17-18% чист дивидент , ма туй проценти ли са за тебе. , пък и не си падаш по дивидентни и адсици.
                            Освен тези дето си споменал бих добавил и Неохими и Фазерлеси. Днеска допълних малко и от двете много сгодничко.
                            Абе все повече промоции ще има до края на годината. Сбирай кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                              че са ш...., са
                              но и на 20лв пак бяха
                              не че ще ги стигнат някога пак, но поне са ликвидни
                              фармата си е ОК, но под 2лв....няма да я оставят обаче то е ясно
                              по-лесно е да купиш 10 шита. от тях два да избият рибата
                              и си гарантирано 2х
                              пък както казах - доброто ще си катери бавно
                              така е!

Коментар

• абе къде е Импето, той сигурно тия дни е в стихията си

Коментар

Working...
                                X