Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да купуваме в тези размирни дни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеЧакай чакай, не съм казал че съм купил, ... а просто събирам информация.
Истината е че никога не съм се интересувал от злато нито от сребро, не обичам даже пръстени да нося, единствено халки за сватбата съм си купувал и то ги носих не повече от 3 месеца.
... та оглеждам се какво да купя, имам малко кеш посъбран този месец ... но наистина се затруднявам ... и затова тази тема ме провокира.
... а че прекалявам с уискито ... ами то в размирни дни, ... простено е!
... но да се върна към темата, ... май май в размирни дни, човек трябва да постъпва ирационално, на собствените си убеждения.
... малко философски да погледнем темата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДарко, имах те за един от най разумните люде на БФБ.
Май май бая виски си сръбнал.
Пак погледни съотношенията на златото (и среброто) спрямо нефта и имайки предвид че олиото скоро няма вътък да върви нагоре .....сам ще си отговориш на въпроса.
Аз при съотношение над 12-13 дори не бих се и замислил за злото. При 20 бих го продавал.
Избора си е твой
Истината е че никога не съм се интересувал от злато нито от сребро, не обичам даже пръстени да нося, единствено халки за сватбата съм си купувал и то ги носих не повече от 3 месеца.
... та оглеждам се какво да купя, имам малко кеш посъбран този месец ... но наистина се затруднявам ... и затова тази тема ме провокира.
... а че прекалявам с уискито ... ами то в размирни дни, ... простено е!
... но да се върна към темата, ... май май в размирни дни, човек трябва да постъпва ирационално, на собствените си убеждения.
... малко философски да погледнем темата!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеСамо за статистиката, ... пих уиски J&B
но си прав говорихме и за злато, по скоро с Жеката.
... тъмната страна, значи ... може би ... нали съм падуан още, ... лутъм се!
... но никой не ми отговори на въпроса - Кенгуру или Панда
Май май бая виски си сръбнал.
Пак погледни съотношенията на златото (и среброто) спрямо нефта и имайки предвид че олиото скоро няма вътък да върви нагоре .....сам ще си отговориш на въпроса.
Аз при съотношение над 12-13 дори не бих се и замислил за злото. При 20 бих го продавал.
Избора си е твой
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСъгласен съм, но аз гледам да имам букет от активчета /моите са малко/, в който да попадат дялове от фонд, инвестиращ на развити пазари /защото нямам времето и знанията да го правя лично/, акции на БФБ /сам да си ги управлявам/, малко депозит и някакво недвижимо имущество. Мога да променям % съотношения при тях, но някак си не ми се иска да имам 0 на БФБ - още повече на тези нива.
Да наистина тука има хора учени, я кажете какво се е случвало по света със акциите в държави където икономиката е рухвала или е имало хиперинфлация - никой ли не е изследвал тези зависимости?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЕ трудно можеш да нарисуваш по-писимистичен сценарии... то при това положение инвестицията ти трябва да е в някоя международно призната валута... Иначе в каквото и да инвестираш тук ще е загуба...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеХубава тема Тони, и аз това питах преди 2-3 дни в оптимизъм на БФБ, само че не срещнах сериозно отношение или много отговори. Пожелавам успех на темата, наистина е много важна и добре си се сетил да я отделиш като нова.
Мен ме интересува и какво би се случило с акциите при много влошено финансово състояние на държавата /падане на борд, голяма инфлация и т.н./? Какво мислите по тази тема?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Хубава тема Тони, и аз това питах преди 2-3 дни в оптимизъм на БФБ, само че не срещнах сериозно отношение или много отговори. Пожелавам успех на темата, наистина е много важна и добре си се сетил да я отделиш като нова.
Мен ме интересува и какво би се случило с акциите при много влошено финансово състояние на държавата /падане на борд, голяма инфлация и т.н./? Какво мислите по тази тема?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДарко, ти пи една бира с Императора и те облъчи, а? Ей мина на тъмната страна!
но си прав говорихме и за злато, по скоро с Жеката.
... тъмната страна, значи ... може би ... нали съм падуан още, ... лутъм се!
... но никой не ми отговори на въпроса - Кенгуру или ПандаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеИ аз мисля доста тази седмица върху въпроса от темата.
Земя си имам достатъчно, ... пък и няма кой да ми е продаде на неустоима цена ...
На БФБ ситуацията е комична ...
Но за пръв път в живота си ... май ще си купя злато - инвестиционно /реално/
Мисля че цената му в момента е неустоима, пък и докато се начудя, ще падне още.
Няма логика да е на такова равнище ... убеден съм че до година ще се вдигне поне с 30%
Въпроса ми към вас е: Австралийско Кенгуру ли да си взема или Китайска панда
... за килограмово кюлче ... ми миришат чорапите още
Коментар
-
И аз мисля доста тази седмица върху въпроса от темата.
Земя си имам достатъчно, ... пък и няма кой да ми е продаде на неустоима цена ...
На БФБ ситуацията е комична ...
Но за пръв път в живота си ... май ще си купя злато - инвестиционно /реално/
Мисля че цената му в момента е неустоима, пък и докато се начудя, ще падне още.
Няма логика да е на такова равнище ... убеден съм че до година ще се вдигне поне с 30%
Въпроса ми към вас е: Австралийско Кенгуру ли да си взема или Китайска панда
... за килограмово кюлче ... ми миришат чорапите ощеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКой е писал статията? Щом смята играта на FOREX като инвестиция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение"Инвестирай в дъното на общия песимизъм" - сър Джон Темпълтън
Коментар
Коментар