IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да купуваме в тези размирни дни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да и аз мисля че е най-добре със собствен кеш.
    Факи имам Инс и при тези цени може да си купя още - "да", но онзи ден никой не поиска да ми продаде на под 0,80! Тя и печалбата на Фармата пада, но все още мисля, че е една страхотна инвестиция, особенно на тази цена!
    ФПП го разпродават Капман и Статус - не знам там дали да не увелича? Жалко че решиха да увеличат дълговете - справяха се добре с намаляването на задълженията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      "Инвестирай в дъното на общия песимизъм" - сър Джон Темпълтън
      Вярно, но трябва кеш и по възможност да е собствен. Всъщност в противния случай се правят по-лесно пари - примери бол
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Какво да купуваме в тези размирни дни?
        памперси си купувайте ................... ПАМПЕРСИ

Коментар

• "Инвестирай в дъното на общия песимизъм" - сър Джон Темпълтън
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Съществуват различни видове финансови инструменти, които биха могли да се окажат удачен избор - инвестиции на фондовата борса, във взаимен фонд, инвестиране на FOREX пазарите, покупка на стоки като злато, сребро. Те обаче изискват експертно управление, каквото биха могли да предложат инвестиционните посредници срещу известна комисиона.
            Кой е писал статията? Щом смята играта на FOREX като инвестиция....
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• боб и леща е добре, ама земЛя йоще по-добре

Коментар

нови идеи???
                Ми не искаш да купуваш боб и леща, тогава може евроински- стабилна компания, самос осем милки загуба напоследък.

Коментар

• нови идеи???

Коментар

черноглед и злостен както винаги!!!

а ти какво купуваш, аз с нетърпение чакам малко приходи че вече съм без кеш!
                    То аз откакто съм на БФБ(2008-2009) все има размирни дни! Споко нито сме излезли от ЕС нито от НАТО(остави боба за сега) и ще продължаваме да имаме голям батко, който да ни шляпа през ръцете ако изберем някой дето много бърка.
                    Успех, макар че нямаш Инс!
                    Ха! Тони!
                    Тая снимка кимру я имаше за аватар преди време! Беше много подходяща.
                    Да не ти я е дал той да я постваш тук?

Иначе слушай равновесие и Бай си Факи най вече. Доволен ще останеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Дърва за огрев, консерви, оръжие, мед и пак консерви.
                      В това съм инвестирал аз.
                      Докторе, какви консерви ? Фасул, грах, моркови ? или русенско варено и пастет?

Коментар

ти в Италия ли беше - може!
                        В Италия само на ски ходя, колкото да ми замирише на синя кръв.
                        Иначе съм мераклия за покурка на един дворец .
                        По принцип съм в Попово.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Дърва за огрев, консерви, оръжие, мед и пак консерви.
                          ти в Италия ли беше - може!

Коментар

• Док ,копираш ме.

Коментар

• Дърва за огрев, консерви, оръжие, мед и пак консерви.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                http://dif.bg/

Всички от рекламите през последните 10-ина години са негарантирани и затва фонда е толкоз празен! ...Но така е - балъците трябва да се обират многократно и БФБ-то ни го доказва ежедневно от 2001 насам (а преди това и от 1991 г. ) ....И дано по скоро да измрът,за да си идат след тях и селските тарикати
                                Балъците смятащи се за тарикати ги обират навсякъде не само на БФБ.

Коментар

Working...
                                X