Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как започнахте на БФБ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеповечето вече ги няма!
Кремиковци през масовата на търга имах над 1000 акции...по стотинки сегашни ...
Интеркапитал ги изкупуваше до 34 лв...
Булстрад се класирах на аукциона през 2006 г. за 50 и нещо....Продадох на Райфата на 350 лв основното количество...
Дзи банк след смърта на Кюлев струваше 3,5...и при продажбата ги харизах на 8...
Затова съм още фен на Петрол и Елпром Зем... той сега е с ново име..
И двете правят два пъти фурор... в годината... и сега..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНяколко хиляди компенсаторки , няколко бонови книжки в Петрол холдинг ,Елпром Зем , Химко, Кремиковци.......
Боновете станаха на Булстрад , Дзибанк , Петрол ....
После гледай .
Кремиковци на 30 лв , Дзибанк на 8 , Булстрад над 300 лв...Синергон над 10 лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова като го четох истински те съжалих човече
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеевала! Подушвам че сме от една порода
Само с акции ли се занимаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОще като ученик схванах че това работата не е за мен. Бях роден да бъда богат безделник. С безделничеството го докарвах и тогава, но това с другата част нещо не се получаваше. И реших да се ослушам как може двете части да бъдат обединени в едно. И борсата се появи като възможно решение
Само с акции ли се занимаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАз съм от по-младите ...
Не съм бил на пазара, кога "немаше ни Жиесеми, ни интернет"...
Полека папраих едно портфейлче. Къде спестявания, къде кредит... Първе сделка - Химко на 1.50
Имаше макар и смотана, но някаква търговийка ...
И стотинки ... за сладолед...
По време на истерията, ми се наложи да продам КДН по 200 лв... Напрао се бех разболял от яд ... Имаше и мостове по 13..., пътища по 130, (без секви сплитове и т.н.)
... и много други ... Реклами на фондове по улиците ... Истерия ...
Еххх ... Времена ...
Нема да забраа, един път се прибирам към нас(на куче) с такси ...
Още като седнах таксиметъра взе да ми обяснява що е борса, какво се търгува там, норми на печалба и прочее... !!!!!!!!!!!!!
На другия ден затворих некои позицЙ...
За жалос не всички...
Лакомия
Другото го знаят всички ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от call-151 Разгледай мнениеЕ, нали знаеш, парите са количество - за да има някой повече, друг трябва да има по - малко. Еми аз бях от вторите, но не се жалвам, научих си урока. Ако през целия си живот не си направил никога от 1 лев - два, няма да направиш и от 100 000 - 110 000 поне... Това си е дарба, умение или не знам какво, едни могат да умножават притежаваното, други (като мен) могат само да го съсипват.
Добре че поне имам професия, която да ме изхранва - IT специалист съм, но явно всичките ми математики не са достатъчни за да правя разумен и печеливш избор...
Скоро прочетох някъде из форума една мисъл, която много ми хареса .... че не е проблем да се изгубят пари, ... щом като може да се спечелят, било то и по друг начин!
... че е дарба, дарба е, ... но и да си IT специалист, не е по-малка дарба ... аз винаги съм си мечтал да имам такива умения като теб, да пиша програми и там подобни ... да на влезна в един друг свят, света на математиката.
Сигурен съм, че е доста по-интересен, а за в бъдеще още по-печеливш. Няма друг бизнес като IT, в който в днешно време от идея, само със собствен труд, без необходимост от инвестиция, ... да направиш милион и то за супер кратко време, без да си зависим от друг човек, примерно само с помощта на Интернет.
Май, доста добре си инвестирал в своята професия, за разлика от някои които примерно са завършили счетоводство и са направили поредната си голяма инвестиция, в поредния голям и надут балон.
Важното за което ти свалям шапка е, че не си се предал ... и гледаш толкоз оптимистично на нещата около нас.
Успех и за напред.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАз съм от по-младите ...
Още като седнах таксиметъра взе да ми обяснява що е борса, какво се търгува там, норми на печалба и прочее... !!!!!!!!!!!!!
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНема да забраа, един път се прибирам към нас(на куче) с такси ...
Класика!
Коментар
-
Аз съм от по-младите ...
Не съм бил на пазара, кога "немаше ни Жиесеми, ни интернет"...
Полека папраих едно портфейлче. Къде спестявания, къде кредит... Първе сделка - Химко на 1.50
Имаше макар и смотана, но някаква търговийка ...
И стотинки ... за сладолед...
По време на истерията, ми се наложи да продам КДН по 200 лв... Напрао се бех разболял от яд ... Имаше и мостове по 13..., пътища по 130, (без секви сплитове и т.н.)
... и много други ... Реклами на фондове по улиците ... Истерия ...
Еххх ... Времена ...
Нема да забраа, един път се прибирам към нас(на куче) с такси ...
За жалос не всички...
Лакомия
Другото го знаят всички ....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар