100% в Атера и зарибяващ upppppp
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как започнахте на БФБ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеима вътрешна информация, че ще има държава
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМа писал си го в некой друг живот , щото като гледам си регистриран 2008ма И чак сега си направих труда да го погледна, след глупостта дето изтресе, че щяло да има 2014 повишение на БФБ. Ма то до тогава не се знае дали ще има държава бе, прогнозиров
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеако се разровиш, ще видиш, че съм писал още лятото на 2007 кво предстои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа сега какво предстои Мартине?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеако се разровиш, ще видиш, че съм писал още лятото на 2007 кво предстои.
Ма една птичка пролет не прави. Колко чапли се разориха тогава, а ? Земали пари на кредит, да фъргат на БФБ. Само се чудим, колко ли от тех са се обесили вече
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеДа да, 2008-2009 добре я предвидихте нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеглупост не глупост ни е родна и може да я предвиждаме много по-добре отколкото борсите на вън. Ако ще и кофички с изпражнения ще търгувам стига да мога да преджиждам движенивто им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеАнатема на тая тема Опазил ме Господ, още не съм се набил и надявам се никога и да не се набия на тая генерална глупост наречена БФБ
Коментар
Коментар