If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много се надценяват и обещават- аз също ще се въздържа и ще ги гледам с интерес. Нека да си пратят човек във форума да ни обясни някои неща
Освен това някъде пишеше, преди да влязат на борсата, са побързали да засмучат част от наличния кеш и са си гласували бонусите... За мен си е доста показателно... що за мажовци са
Имахме един арменец с изпълнения в Синергон, а и държа там хартии, така че мерси от 'арменски номера', макар, че поне се стараеше да не размива капитала. Дано дожиивеем да видим печалба от него
Не е препоръка
Разбрах, че планират- обещават да раздават минимум 50% от печалбата си като дивидент.Колко е печалбата им на акция за 9месечието на годишна база
Да, да много интересно на какво се надяват. Пишеше, че цената на IPO-то би оценила този привнесен плондер на 80 млн. Ами то едно севто е към 15 мил. в момента, с над 4 млн печалба за 9-те месеца на тая година .... искат да кажат, че например спрямо севтото, което пазара оценява на 15 млн това струва 5 пъти повече, би било логично тогава и печалбата им да е толкова пъти по-голяма от на севтото, ... т.е. към 20 мил, а те щели да си гласуват бонуси, че за първи път им се случва през месец октомври да стигнат 5 млн лв. Ще мине това Ipo твърдо без мен. Ми тя патката на храбрия Симов е 20тина пъти по-евтина
Не е препоръка!!!
п.с. Дано само не изсмучат свежия рисков кеш, на който се надяваме да ни подкрепи и повиши оценките на нашите обезценени позиции през тия кризисни времена ...
Коментар