Първоначално изпратено от TGV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеA за мен, причината е съвсем друга и дори прозаична - човекът просто иска да вкара пари в компанията Ако може - много пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеИ аз смятам да пропусна
Що ли ми намирисва на тези хубавци - Интерсолар Варна АД. Тръгнаха с голямата кошница, пък останаха без нито една продадена акцияНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеЗа мен това си е вече уговорена сделка. Човекът просто не иска да плаща данъци, ако и някой се закачи острани ще е в бонус.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМОЖЕ АМА НЕ ВЯРВАМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеразбрахме се Това ипо ще ми е интересно, да видим как ще се справят с фиаското.
В пика на набалончването се опитаха да ни пробутат няколко набалончени на Ipo, - зхб, меком, херти (за които си спомням) Е, те тогава в пика не получиха очакваното, та сега ли, ще се опитват да повтарят опита с яки цени - точно като сме в криза !?!? Ама нека пробват. Може пък да не сме прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеточно така
В пика на набалончването се опитаха да ни пробутат няколко набалончени на Ipo, - зхб, меком, херти (за които си спомням) Е, те тогава в пика не получиха очакваното, та сега ли, ще се опитват да повтарят опита с яки цени - точно като сме в криза !?!? Ама нека пробват. Може пък да не сме прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе почти всички други са смешно ниски, а тези смешно високи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТези цени са смешни за сегашното ниво на пазара
В нашия случай, бих се съгласил с твоето становище, ако смисълът, който си вложил в "смешни" е : "бомбастични"
Коментар
Коментар