Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеЕ мисля., че тук вече грешиш. Форти е в трейдинга от много ниско ниво. Може би 1,50. А имаше борсови периоди, когато друго не растеше. Форти имаше късмета да хване тренда точно в онзи песимистичен борсов период. Утрои и учетвори парите човека. Затова е напълно разбираемо, защо е доволен от позицията. Радвам се че има и успели хора когато други позиции се крашваха и пожелавам на всекиму да се случи подобен късмет
вече нищо не ме интересува освен доброто управление на компанията и как да си намирам развлечения
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВ една тема, когато Форти се появи, значи вече е много скъпо, той е барометъра за това кога една акция е станала до невъзможност скъпа - справка Трейдинга, от 2 г. все на 5 лв. тъпче, той се почна да пише от 5.5 за акцияНищо хъбаво не очаква държачите на балонни цени
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВ една тема, когато Форти се появи, значи вече е много скъпо, той е барометъра за това кога една акция е станала до невъзможност скъпа - справка Трейдинга, от 2 г. все на 5 лв. тъпче, той се почна да пише от 5.5 за акцияНищо хъбаво не очаква държачите на балонни цени
за трейдинга - въобще не си в час какво съм правил
гледай двете акции и не се мотай където не е за теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеот вчера и аз съм в това влакче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеНадявам се да не е в спален вагон
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда, видях те да се качваш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеот вчера и аз съм в това влакче
Коментар
Коментар