IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение

Както вече разбрахме все по-надценена става тази акция.
    еми нека става

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
      game over, ако ме разбирате какво искам да кажа
      Както вече разбрахме все по-надценена става тази акция.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• game over, ако ме разбирате какво искам да кажа

Коментар

• не знам кой подозирате но според мен е същия дето купи за 1 млн. на 38, после за 200 хил на 38
          сега е вдигнал на 38,3

стила на покупки е един
          за какви 40 хил. лв. говорите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Ако си прав всички знаем, кой е "основният заподозрян"... Най-добре да си признае сам
            С по 27-40К има и други

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Мисля че някой си направи арбитраж на СфТрейда със Спиди , но не съм сигурен.
              Ако си прав всички знаем, кой е "основният заподозрян"... Най-добре да си признае сам
              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                докато блеете голямата риба изкупи целия фриифлоат, днес до 38,3
                после щетичате по байря
                и ще гледате така
                ииик

не е препоръка за покупко продажба на ЦК

Мисля че някой си направи арбитраж на СфТрейда със Спиди , но не съм сигурен.

Коментар

• докато блеете голямата риба изкупи целия фриифлоат, днес до 38,3
                  после щетичате по байря
                  и ще гледате така
                  ииик

не е препоръка за покупко продажба на ЦК

Коментар

• Липсваше ми BullsonBSE

Между другото, появили са се 3 нови АПС и вече са 28
                    новите са във Враца - ВРАЦА-СУПЕРМАРКЕТ МЕДКОВЕЦ (АПС) до OMW

ПЛОВДИВ-ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ (АПС) Адрес: гр. ПЛОВДИВ, ул. ЦАНКО ДЮСТАБАНОВ № 25

и
                    СОФИЯ-СОМАТ (АПС)
                    гр. СОФИЯ, кв. ГОРУБЛЯНЕ ул. АБАГАР, СОМАТ, АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА,ЕТАЖ.2

На Сомат имат и нормален офис, така че офис и АПС на едно място
                    може би искат да имат един АПС под ръка, за да правят тестове и може би ако там стават опашки..., работното време на СОМАТ-ския АПС не е някакво велико, а именно
                    пон-пет: 09:00 - 17:00
                    съб: 09:00 - 14:00

Коментар

• Е той човека е социално отговорен. Нека пише каквото мисли.
                      Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                        За всяка акция е добре да е във водещия индекс.
                        Да бе, и фондовете да се упражняват с нея. Ай стига.

Коментар

• За всяка акция е добре да е във водещия индекс.
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение

Трябва да си много елитен за да куповаш на 38 лв. нещо, което я струва 7 лв. Дали ще има кой да "рециклира" (терминологията на Експат) и тоя шит на тези балонни цени, а даже не сте в Софикс
                            Добре бе BullsonBSE, ти нали нямаш, какво точно те притеснява тук. Остави хората да си държат "балоните", а ти си гледай твоите позиции. А това, че акцията не е в Софикс е повече от добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Значи ти казваш че нещо струва 7лв., което пазара е оценил на 38лв. Ти ли си елитен трейдър в случая, а ние невежи инвеститори...
                              този се беше затрил някъде, но пак се появи
                              или драскаше с другите си имена тук

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение

Трябва да си много елитен за да куповаш на 38 лв. нещо, което я струва 7 лв. Дали ще има кой да "рециклира" (терминологията на Експат) и тоя шит на тези балонни цени, а даже не сте в Софикс
                                Значи ти казваш че нещо струва 7лв., което пазара е оценил на 38лв. Ти ли си елитен трейдър в случая, а ние невежи инвеститори...

Коментар

Working...
                                X