game over, ако ме разбирате какво искам да кажа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Ако си прав всички знаем, кой е "основният заподозрян"... Най-добре да си признае сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Мисля че някой си направи арбитраж на СфТрейда със Спиди , но не съм сигурен.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениедокато блеете голямата риба изкупи целия фриифлоат, днес до 38,3
после щетичате по байря
и ще гледате така
ииик
не е препоръка за покупко продажба на ЦК
Мисля че някой си направи арбитраж на СфТрейда със Спиди , но не съм сигурен.
Коментар
-
Липсваше ми BullsonBSE
Между другото, появили са се 3 нови АПС и вече са 28
новите са във Враца - ВРАЦА-СУПЕРМАРКЕТ МЕДКОВЕЦ (АПС) до OMW
ПЛОВДИВ-ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ (АПС) Адрес: гр. ПЛОВДИВ, ул. ЦАНКО ДЮСТАБАНОВ № 25
и
СОФИЯ-СОМАТ (АПС)
гр. СОФИЯ, кв. ГОРУБЛЯНЕ ул. АБАГАР, СОМАТ, АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА,ЕТАЖ.2
На Сомат имат и нормален офис, така че офис и АПС на едно място
може би искат да имат един АПС под ръка, за да правят тестове и може би ако там стават опашки..., работното време на СОМАТ-ския АПС не е някакво велико, а именно
пон-пет: 09:00 - 17:00
съб: 09:00 - 14:00
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЗа всяка акция е добре да е във водещия индекс.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
Трябва да си много елитен за да куповаш на 38 лв. нещо, което я струва 7 лв. Дали ще има кой да "рециклира" (терминологията на Експат) и тоя шит на тези балонни цени, а даже не сте в Софикс“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Значи ти казваш че нещо струва 7лв., което пазара е оценил на 38лв. Ти ли си елитен трейдър в случая, а ние невежи инвеститори...
или драскаше с другите си имена тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
Трябва да си много елитен за да куповаш на 38 лв. нещо, което я струва 7 лв. Дали ще има кой да "рециклира" (терминологията на Експат) и тоя шит на тези балонни цени, а даже не сте в Софикс
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
Точно така,
тук няма място за инвеститори в шитове (вклю. от SOFIX) например
Тук сме елитен клубBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение... в крайна сметка всяка компания си заслужава акционерите
тук няма място за инвеститори в шитове (вклю. от SOFIX) например
Тук сме елитен клуб
Коментар
Коментар